Quantcast

„TonyBet” ir toliau rems Lietuvos krepšinio federaciją

  • Teksto dydis:

Pirmadienį, likus kelioms valandoms iki paskutinių Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kontrolinių rungtynių tėvynėje prieš išvykstant į Olimpines žaidynes, buvo pratęsta Lietuvos krepšinio federacijos ir lažybų bendrovės „TonyBet“ paramos sutartis. Sutartis, kurią pasirašė Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis ir lažybų bendrovės „TonyBet“ įkūrėjas Antanas Guoga, pratęsta trejiems metams.

Nuo 2010 metų Lietuvos krepšinio rinktinę ir stipriausius Lietuvos krepšinio klubus remiančios lažybų bendrovės įkūrėjas A. Guoga džiaugėsi, kad „TonyBet“ gali prisidėti ne tik prie vyrų rinktinės pergalių, bet ir prie jaunųjų Lietuvos krepšininkų ugdymo.

„Mūsų tikslas – stiprinti ir tęsti gilias Lietuvos krepšinio tradicijas ir prisidėti tiek prie Lietuvos vyrų rinktinės tiek ir prie jaunųjų krepšinio talentų pergalių. Krepšinis neabejotinai yra mūsų tautos pasididžiavimas ir mes jaučiame pareigą prisidėti prie jo puoselėjimo. Galiu patikinti, kad esu pasiryžęs krepšinį remti ir toliau“,– sakė A.Guoga.

Bendradarbiavimo sutarties su ilgalaikiu Lietuvos rinktinės rėmėju pratęsimu džiaugėsi ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas A. Sabonis. Jis pabrėžė, kad rinktinei ypač svarbu, jog ilgamečiai partneriai tęsia paramą, kuri yra ypač svarbi tam, kad mūsų krepšininkai kuo geriau pasiruoštų svarbiausiems turnyrams.

„Džiaugiamės, kad dar vienas ilgametis federacijos partneris ir rėmėjas tęsia bendradarbiavimą, – sakė LKF prezidentas. – Remdama federaciją, „TonyBet“ bendrovė prisideda ne tik prie vyrų rinktinės pasiruošimo. Jų indėlis labai svarbus ir visai Lietuvos krepšinio piramidei, pradedant nuo vaikų ir jaunimo krepšinio, kuri yra svarbiausia mūsų sistemos grandis“.

A.Guogos įkurta lažybų bendrovė bendradarbiavimą su Lietuvos krepšinio federacija pradėjo 2010 metais. „TonyBet“ taip pat yra Vilniaus „Lietuvos Ryto“, Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubų, Lietuvos plaukimo federacijos ir Alytaus „Dainavos“ bei Telšių „Džiugo“ futbolo klubų rėmėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Lazybu kontorom remti sporta, tas pat kas alkoholika idarbinti i spirito gamykla

geras

geras portretas
suprast nesunku kaip lazybininkai lieps taip zalgirisir zais tai ka pasirinksit ponai krepsininkai pinigus ar garbe sabonis parsidaves vokieciu zydu lidlui garbe ismaine i pinigus ka pasirinksit jus ar ir toliau sirgalius durinsit
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių