Quantcast

„Stiprūs kartu“ savanoriu tapęs M. Kalnietis susipažino su šimtamete krepšinio mėgėja

  • Teksto dydis:

Šį ketvirtadienį, balandžio 2 d. LRT TELEVIZIJOS žiūrovai laidoje „Stiprūs kartu“ išvys iniciatyvos savanoriu tapusį krepšininką Mantą Kalnietį.

„Stiprūs kartu“ savanoriu tapęs M. Kalnietis susipažino su šimtamete krepšinio gerbėja

„Rytais bėgu krosą, vėliau padedu vaikams nuotoliniu būdu ruošti pamokas, ten reikia ir man pačiam pasigilinti ir suprasti. Kadangi lieka laiko, sugalvojau padaryti ir kažką gero“, – apie prisijungimą prie „Stiprūs kartu“ iniciatyvos kalbės Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjas.

Šimtametei Kauno gyventojai Teklei Mantas perduos nupirktų sulčių, įvairių vaisių, tarp kurių ir jo paties ypač mėgiamos šilauogės. Ponia Tekle su netikėtu svečiu pabendravo saugiai iš savo buto balkono ir savo žiniomis nustebino žinomą krepšininką. Moteris puikiai atsiminė dar 1939 metais Kauno halėje stebėtas Europos vyrų krepšinio pirmenybes, ji puikiai žino ir patį Mantą, iki šiol stebi krepšinio rungtynes.

Nacionalinis savanorių pagalbos koordinavimo centras „Stiprūs kartu“  jau vienija daugiau nei 3 tūkst. savanorių. „Stiprūs kartu“ savanoriai primena, kad informacijos apie žmones, kuriems karantino metu reikalinga pagalba, laukia trumpuoju telefono numeriu 1827 arba www.stipruskartu.lt.

„Stiprūs kartu“ – kiekvieną darbo dieną 16.30 valandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių