Quantcast

Po pralaimėjimo - kritika ir naujokams, ir veteranams

Ketvirtas pralaimėjimas iš eilės privertė giliai atsidusti ir „Žalgirio“ arenoje susirinkusius sirgalius, ir trenerį Šarūną Jasikevičių. Tuo tarpu Belgrado „Crvena Zvezda“ vairininkas Andrija Gavrilovičius neslėpė pasitenkinimo dėl nutrūkusios nesėkmių serijos.

Kauniečiai savo aikštėje 59:61 nusileido serbams ir su 3 laimėjimais po 10 turų nukrito į 15-ąją vietą turnyro lentelėje.

„Žinau, kad žalgiriečiai turėjo keletą sunkių Eurolygos rungtynių, bet ir mes pralaimėjome trejas rungtynes per penkias dienas. Tad labai džiaugiuosi, kad iškovojome pirmą sezono pergalę išvykoje“, - dėstė A.Gavrilovičius.

„Rungtynės buvo gynybinės, nes abi komandas slėgė įtampa. Jų baigtį galėjo nulemti vienas metimas. Laimei, nugalėjome mes“, - sakė treneris.

Serbas neslėpė išsamiai analizavęs „Žalgirio“ puolimą ir davė atitinkamus nurodymus, todėl jo auklėtiniai sugebėjo atsilaikyti praleisdami vos 59 taškus.

„Bjaurios rungtynės. Pralaimėjimas mus įstūmė į sunkią padėtį turnyre. Bet dabartinė situacija mane mažiausiai jaudina. Kur kas labiau neramina, kad nesugebu įlįsti į žaidėjų galvas, jie neįvykdo žaidimo istemos reikalavimų. Dažnai teisinau naujokus, bet jie jau čia sužaidė daug rungtynių. Nauji žaidėjai kažkiek apstulbę nuo Eurolygos, seni žaidėjai nuo kažkada buvusio Eurolygos finalo ketverto. Visi vaikšto po Kauną aukštai pakeltomis galvomis... bet daugiau nevaikščios. Ir treneris varys namo pakampėmis. Toks mūsų darbas“, - atsiduso Š.Jasikevičius.

„Susikūrėme daug progų, bet nepataikome gerų metimų, nesuprantame kada galime prasižengti, kada ne. Naujokams tai atrodo nesuvokiama, kažkoks kosmosas. Jie nesupranta, kada mes įgyjame pranašumą atliekant derinį ir galime jį baigti, o kada privalome tęsti toliau. Bet kuriuo atveju sistema nesikeis, bandysime juos išmokinti žaidimo „skaitymo“, - aiškino treneris.

„Neiškokite sliekų“, - paklaustas, kodėl naujokai nesupranta trenerio nurodymų, atkirto Šaras.

Jis nenorėjo konkretizuoti kaip vyksta naujoko paieškos vietoje išvykusio meksikiečio Alexo Perezo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

algirdas

algirdas portretas
Tie deriniai. Vakar keliskart žaidėjas vietoj mesti į krepšį ar bent uždirbti baudą, būtinai meta kažkur toli esančiam. Kiek vakar prarado kamuolių tokiu būdu? "Snaiperis" Milaknis, labai simpatiškas diedas, turėtų pasitreniruoti mesti. Arba prašyti, kad jo nepravardžiuotų snaiperiu. O Ulanovas, vis giriamas, žymiai daugiau atakuoti pats. Tikrai gali. Tik treneris nebeleidžia? Aiškiai per mažai žaidžia kapitonas. O jis tikrai visada naudingas.

Juru kapitonas.

Juru kapitonas. portretas
Slikstu ziureti i rekianti Jasikeviciu, to nedaro ni vienas treneris tai yra givuliskas elgesys kuris isbalansuoja zaidejus.

Taigi...

Taigi... portretas
Jei mažiau Šaras isterikuotu ir rėktu kaip skerdžiamas, tai ir krepšininkai geriau rungtyniautų. Šlykštu daros nuo jo rėkimo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių