Quantcast

Šiauliuose – uraganinis puolimas ir šešta „Neptūno“ pergalė

Klaipėdos „Neptūnas“ toliau sėkmingai kopia aukštyn „Betsafe–LKL“ turnyrinėje lentelėje. Fantastišką puolimą pademonstravę klaipėdiečiai išvykoje 102:95 privertė pasiduoti „Šiaulius“, rašo lkl.lt.

Antrajame kėlinyje „Neptūnas“ padėjo pamatus pergalei. 8:0 atkarpą laimėję klaipėdiečiai įgijo 17 taškų pranašumą (34:51).

Prie to labiausiai prisidėjo Žygimantas Janavičius ir Gytis Masiulis. Lietuviškasis tandemas dar iki pertraukos surinko daugiau nei trečdalį visos komandos taškų (21 iš 51).

Klaipėdiečiai puikiai dalinosi kamuoliu – atliko 24 rezultatyvius perdavimus, o dviženklį taškų skaičių surinko net 6 žaidėjai.

Šiauliečiams pirmoje pusėje per dažnai slydo kamuoliai iš rankų. Į rūbinę „Šiauliai“ išėjo su 9 klaidomis statistikos protokole, o labiausiai prie to „prisidėjo“ Aurimas Urbonas ir Kevinas Hardy, kurie atliko po 2 klaidas.

„Šiaulių“ neišgelbėjo ir geriausias Akeemo Wrighto šio sezono pasirodymas. Jo solo šou trečiajame kėlinyje gražino „Šiaulius“ į rungtynes. Amerikietis surinko 23 taškus, atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 26 naudingumo balus.

A. Wrighto dvejos geriausios rungtynės šį sezoną buvo sužaistos būtent prieš Klaipėdos „Neptūną“.

„Neptūnui“ šiose rungtynėse vis dar negalėjo padėti vienas komandos lyderių Darrinas Dorsey.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių