Quantcast

S. Skvernelis: Lietuvos krepšinio rinktinės trenerio kritika FIBA yra teisinga

Premjeras Saulius Skvernelis sveikina Lietuvos krepšinio rinktinės trenerio Dainiaus Adomaičio išsakytą kritiką Tarptautinei krepšinio federacijai FIBA sakydamas, kad tai buvo drąsus sprendimas.

Antradienį transliuotoja laidoje „Delfi dėmesio centre“ S. Skvernelis sakė, kad net ir necenzūrinė Lietuvos rinktinės sirgalių skanduotė FIBA per nieko nebelėmusias rungtynes su Dominykos respublika pirmadienį „yra dviprasmiška“, bet emocinga.

„Net ir ta skanduotė, kuri nuskambėjo, yra tokia dviprasmiška. Bet yra pasakyta emocija, iš tikrųjų, kas galbūt buvo ir Adomaičio pareiškimuose. Vieną kartą kažkas turėjo tai pasakyti ir tą padarė drąsus mūsų treneris“, – sakė S. Skvernelis.

Jis ir pats negailėjo kritikos FIBA.

„Kada neteisėjauja pasaulio čempionate pagrindiniai teisėjai, kokybės tikėtis sunku. Nuoskauda yra“, – teigė premjeras.

Lietuva po pralaimėjimo trimis taškais Prancūzijai savaitgalį iškrito iš tolesnės kovos Pasaulio krepšinio čempionate. FIBA pripažino, kad vieno rinktinės lyderių Jono Valančiūno baudos metimas paskutinėmis sekundėmis, galėjęs išlyginti rezultatą, turėjo būti įskaitytas ir nušalino rungtynių teisėjus nuo tolesnio teisėjavimo čempionate.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilnius - taptautinis.

Vilnius - taptautinis. portretas
kosmopolitinuis miestas. Ar žinot, kad Šamašius buvo senovės šumerų dievas, o premjerministro kilmė pagal pavardę slaviška. Nuomonė

Pojiedim do Vilnius

Pojiedim do Vilnius portretas
Wilno nasze, Vilnius - iskonyje ziemli Rosiji. Vilno - eto Bielarus, tak kak kniazi Mindovg, Olgird ir Vitovt - bieloruskije parni.

basket

basket portretas
igrat nado umet. plakaiut slabaki dushoi.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių