Quantcast

S. Obradovičius: „Neptūno“ pralaimėjimas „Aris“ neatspindi tikro komandos pajėgumo

Berlyno ALBA antradienį atvyksta į Klaipėdą, kur trečiadienį Europos taurės turnyro „Last 32“ etapo mače susikaus su vietos „Neptūnu“. Prieš šį susitikimą apie būsimą šių ekipų dvikovą kalbėjęs ALBA strategas Saša Obradovičius išskyrė „Švyturio“ arenos atmosferą ir Danielio Ewingo svarbą Klaipėdos komandai.

„Jeigu mes norime žengti į aštuntfinalį, mes turime laimėti ir išvykose, tačiau Klaipėdoje tai padaryti bus labai sunku. Skaudus „Neptūno“ pralaimėjimas Salonikuose neatspindi tikro Klaipėdos ekipos pajėgumo. Klaipėdiečiai namuose – tikrai labai stiprūs. 

„Neptūnas“ turi vieną geriausių ir vieną labiausiai patyrusių įžaidėjų Europoje Danielį Ewingą. Taip pat ir kiti Klaipėdos klubo krepšininkai gali būti pavojingi. Privalome atsakingai pradėti rungtynes“, – kalbėjo ALBA ekipai vadovaujantis S. Obradovičius.

Tuo metu Willas Cherry kalbėdamas apie „Neptūną“ prisiminė praėjusį sezoną Kauno „Žalgiryje“, kada jam kartu su kitais komandos draugais teko pralaimėti klaipėdiečiams.

„Netekome dviejų krepšininkų, tad dabar aš privalau rungtyniauti dar protingiau. Kalbant apskritai, mes turime šį iššūkį priimti kaip komanda, ką padarėme ir žaisdami su Milano „Emporio Armani“.

„Neptūnas“ turi gerus metikus, kurie sėkmingai žaidžia ypač namų arenoje. Rungtyniaujant „Žalgiryje“, reguliariojo sezono pabaigoje teko pralaimėti „Neptūnui“ du kartus ir dėl to aš vis dar esu susirūpinęs. Manau, kad šios rungtynės yra puiki galimybė reabilituotis“, – sakė W. Cherry.

ALBA „Last 32“ etapo J grupės varžybas pradėjo pergale prieš „Emporio Armani“ 83:67. Tuo metu „Neptūnas“ artėjančią dvikovą su Vokietijos ekipa pasitinka su skaudžiu pralaimėjimo kartėliu. Dainiaus Adomaičio auklėtiniai praėjusią savaitę Graikijoje 58:84 neprilygo Salonikų „Aris“.

„Neptūno“ ir ALBA dvikova trečiadienį Klaipėdoje startuos 19 valandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių