Quantcast

R.Samulėnas: kai laimi, norisi vis daugiau

„Kaunas Triobet“ krepšininkai turi šansų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliarųjį sezoną baigti 6-ojoje vietoje ir gauti parankesnį varžovą atkrintamosiose varžybose.

Kauniečių situacija yra palanki: per likusias trejas rungtynes jie kovos namuose su Marijampolės „Sūduva“, išvykoje su Panevėžio „Techasu“ ir „Alytum“. Šios komandos užima žemesnes vietas.

- Treneri, kaip vertinate savo komandos galimybes kovoti dėl 6-osios vietos? - lkl.lt interneto svetainės rengėjai paklausė „Kaunas Triobet“ vyriausiojo trenerio Rimvydo Samulėno.

- Manau, kad mūsų galimybės yra šimtaprocentės . Nėra jokių abejonių. Gal ir labai pasitikinčiai gali nuskambėti šie mano žodžiai, tačiau mes būtinai turime „paimti“ šeštąją vietą. Turime laimėti visas likusias rungtynes ir pasivyti „Sakalus“. Toks yra mūsų tikslas.

- Kurie iš likusių varžovų jums atrodo pavojingiausi?

- Manau, kad sunkiausios rungtynės mums bus Alytuje. „Alytus“, palaikomas savo žiūrovų, yra labai pavojingas. Nereikia nuvertinti ir kitų varžovų. Neseniai „Sūduva“ tik po atkaklios kovos nusileido „Šiauliams“. Nenurašyčiau ir „Techaso“.

- Ar vieta atkrintamosiose varžybose LKL debiutantams - geras pasiekimas? Gal jau tikitės daugiau?

- Žinoma, patekti į atkrintamąsias varžybas - labai geras rezultatas. Nors, kai laimi, visuomet norisi vis daugiau ir daugiau. LKL čempionato laimėti neplanuojame (juokiasi), tačiau sulig kiekviena pergale kyla vis didesnis noras žengti toliau. Sezonui prasidėjus klubo vadovai iškėlė tikslus LKL pirmenybėse būti apie viduriuką ir kuo geriau pasirodyti Baltijos krepšinio lygoje. LKL tikslą jau pasiekėme, o Baltijos lygoje norime laimėti „Iššūkio“ taurės turnyrą.

- Kokiu balu įvertintumėte dabartinę komandos sportinę formą?

- Įvertinčiau aštuonetu. Mūsų gerbėjai turbūt skirtų ir didesnį balą, tačiau aš,  kaip treneris, dar matau spragų. Kolektyvą papildė nauji žaidėjai, todėl dar trūksta geresnio susižaidimo, ypač gynyboje.


Šiame straipsnyje: kaunastriobetkrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių