Quantcast

Rinktinės treniruotėje apsilankęs A. Sabonis kreipėsi į krepšininkus: sutvarkykite tą reikalą

  • Teksto dydis:

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis apsilankė rinktinės treniruotėje prieš artėjantį Europos čempionato langą, kur pasveikino vyr. trenerį Darių Maskoliūną su praėjusiu gimtadieniu.

Vis dėlto A. Sabonis rinktinės krepšininkams išreiškė ir nepasitenkinimą susidariusia situacija Europos čempionato atrankoje bei motyvavo prieš savaitgalio kovas.

Chebrytė, manau, turi gerą progą padaryti treneriui dovaną savaitgalį, nes jei atvirai, man gėda, mums gėda. Vyrukai, nors vieną langą padarykite, kad būtų be širdies smūgių, stresų... Pabūkite profais, sutvarkykite tą reikalą“, – treniruotėje kalbėjo A. Sabonis.

Lietuviai Europos čempionato atrankoje per ketverias rungtynes jau spėjo po sykį nusileisti Belgijos ir Danijos rinktinėms.

Lietuvos rinktinė Vilniuje šeštadienį susitiks su Čekija, o pirmadienį lauks akistata su Danija.

Norint patekti į Europos čempionatą Maskoliūno kariauna privalo įveikti Danijos rinktinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tindi rindi

Tindi rindi portretas
Mano nuomone problema yra vyr. treneris. Buvo Adomaitis, dabar Maskoliūnas ir t.t. Nežinau kuom vadovavosi Sabonis “statydamas” ant Maskoliūno, bet šio “statymo” rezultata matome. Beje prieš tai buvo Adomaitis, kas gavosi visi žinom, greit ir Zimbabvei būtume pralošinėje. Ne kiekvienas, kad ir geras krepšininkas gali tapti geru treneriu, ypač vyr., tad gal reikia baigti eksperimenuoti su vyriausiuoju treneriu. Maskoliūnas akivaizdžiai yra kompetetingas, bet tik kaip vyr. trenerio asistentas. Tai mano nuomonė, kuri gali nesutapti su kitu nuomonėmis, bet tokie eksperimentai su rinktine yra nepateisinami.

Amen viskam

Amen viskam portretas
Jei lietuvius danai aplosia. O kažkada garsėjo Lietuva su krepšiniu. Per daug susireiksmino.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių