Quantcast

Pusfinaliai – be intrigos, bet finale jos užteks

Nors vis daugiau sportininkų pradėjo vasaros atostogas, krepšinio mėgėjai svarbiausių kovų dar nebaigė. Rytoj stipriausios „Savaitgalio“ Pavasario lygos komandos išsidalins čempionato medalius.

Lemiamoje akistatoje penktadienio vakarą Kauno kolegijos salėje susidurs „UKG Stadionas“ ekipa bei „ARV auto“ kolektyvas. Dėl trečiosios vietos santykius aiškinsis „Abela“ ir A.Puškino gimnazija. Įdomu, jog finalininkai „UKG Stadionas“ ir „ARV auto“ tarpusavyje buvo susidūrę visai neseniai - liepos pradžioje grupės etape. Tada mūšis vyko itin įtemptai, o jam tik minimalia persvara 63:61 triumfavo „ARV auto“.

Pakeliui finalo link abi komandos nesunkiai įveikė pusfinalio barjerą, susidėjusį iš dviejų mačų. Nepaisant turėto šanso atkurti intrigą, antradienio rungtynes savo oponentams stipriai pralaimėjusios „Abela“ ir A.Puškino gimnazijos komandos trečiadienį neberado azarto atsikovoti prarastus taškus.

Anot lygos svetainės, atsakomosiose rungtynėse du kėlinius bandę kabintis į atlapus A. Puškino gimnazijos krepšininkai po ilgosios pertraukos tematė tolstančius varžovus. Iš pirmų rungtynių 17 taškų persvarą skaičiavęs „UKG Stadionas“ antrajame mače pridėjo dar 26 (73:47) ir galutiniame rezultate rudens-žiemos čempionato nugalėtojus pranoko 43 taškų skirtumu.

Antrajame pusfinalio susitikime tarp „ARV auto“ ir „Abela“ vaizdas aikštėje nedaug skyrėsi nuo vakarykščio. Užtikrintumo nepraradę „ARV auto“ krepšininkai jau antrame ketvirtyje fiksavo triuškinančią persvarą, o „Abela“ skirtumą apkarpė tik formalumu tapusiame ketvirtajame kėlinyje.

„ARV auto“ pergalę šventė 79:63, o bendrame rezultate varžovai buvo aplenkti net 51 taško skirtumu.


Šiame straipsnyje: KKMLfinalaskrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių