Quantcast

J. Zdovcas atvirai: kartais žaidėme kvailai

Kauno „Žalgirio“ krepšininkų pergalė juos pastūmėjo pirmojo sezono titulo link, bet Jure Zdovcas turėjo nemažai priekaištų savo auklėtiniams.

Titulą ginantys kauniečiai Garliavoje 68:59 pranoko Jonavos CBet ekipą ir Karaliaus Mindaugo taurės turnyro pusfinayje egzaminuos "Šiaulių" kolektyvą.

Po ketvirtfinalio „Žalgirio“ strategas Jure Zdovcas pasveikino auklėtinius su pergale ir geru darbu gynyboje, tačiau buvo nusivylęs puolimu.

„Nors laimėjome, lengva nebuvo. Gynėmės neblogai, bet puldami skubėjome, kartais žaidėme kvailai. Momentais tikrai buvau nusivylęs. Kai kurie krepšininkai buvo pavargę, nes trūko rotacijos dėl COVID-19 viruso", - sakė slovėnas.

Jo žodžiais, kauniečiai nepataikė daug laisvų metimų, priėmė daug blogų sprendimų.

„Reikia būti protingesniems, kadangi kartojame tas pačias klaidas. Šiuo metu neturime laiko treniruotis, tad tenka žaidimą šlifuoti rungtynių metu. Jau išsprendėme nemažai problemų, dabar geriau dalinamės kamuoliu, bet  puolime vėl žengėme žingsnį atgal", - pripažino treneris.

Pasak slovėno, šią savaitę komandos laukia sunkios akistatos su Stambulo "Fenerbahce" ir Vilniaus "Rytu", o sudėtis yra gerokai nubyrėjusi. Prie kitų netekčių treneris paminėjo Joffrey Lauvergne'ą, kuris grįžo į Prancūziją atlikti paskutinių medicininių tyrimų.

Jonavos komandos treneris Virginijus Šeškus, nepaisant pralaimėjimo, liko patenkintas saviškių žaidimu.

„Pažiūrėjus į protokolą, keista, kaip mes taip atsilaikėme. Juk normalių treniruočių neturėjome du mėnesius, 10 dienų buvome izoliacijoje. Viskas vyko iš eigos, - dėstė V.Šeškus. - Jei visi atsigaus, grįš J. Lauvergne'as, „Žalgiris“ tikrai bus turnyro favoritai. Bet dabar manau, kad jų žaidimas dabar neturėtų tenkinti".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
O kodėl?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių