Quantcast

Puolime užsikūrusi Šaro „Barcelona“ iškovojo eilinę pergalę Ispanijoje

  • Teksto dydis:

Puikias rungtynes puolime sužaidusi Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“ (12-3) taikliais metimais nuplovė skaudžią nesėkmę Eurolygoje – ACB pirmenybėse 88:74 (13:12, 26:17, 33:27, 16:18) susitvarkė su Badalonos „Juventut“ (9-5).

Prieš rungtynes dabartinis katalonų klubo kapitonas Pierre'as Oriola aikštės viduryje įteikė specialius marškinėlius varžovų ekipos veteranams Pau Ribui ir Ante Tomičiui – krepšininkams, kurie ilgus metus gynė „Barcelona“ klubo garbę ir su ekipa atsisveikino tik šią vasarą.

Slogų pirmą kėlinį, kurio metu buvo pelnyta tik 13 taškų, sužaidusi „Barca“ greitai užkūrė savo puolimo varikliuką ir nurūko nepavejamai.

Š.Jasikevičius ir vėl turėjo puikią galimybę suteikti žaidybinio laiko visiems 12 rungtynėms registruotų krepšininkų – mačo pabaigoje į aikštę metė ir ACB pirmenybėse debiutavusį 215 cm ūgio senegalietį Ibou Badji, kuriam tėra 18 metų.

Jaunuolis spėjo pasižymėti 2 taškais ir 2 atkovotais kamuoliais.

Katalonai nežymiai pralaimėjo kovą po lenta (33:35), tačiau išskirstė net 22 rezultatyvius perdavimus, iš kurių 7 atliko Nickas Calathesas.

„Barcelona“: Adamas Hanga 18 (3/4 dvit., 3/3 trit., 24 naud. bal.), Nickas Calathesas 10 (7 rez. perd.), Leandro Bolmaro ir Rolands Šmits po 9, Artiomas Pustovyi ir Kyle'as Kuricas po 8.

Badalonos „Juventut“: Xabieras Lopezas-Arostegui 13, Conoras Morganas ir Pau Ribas po 11, Nenadas Dimitrijevičius 10.

Š.Jasikevičiaus auklėtinių Eurolygoje kitą savaitę laukia mūšis su Stambulo „Anadolu Efes“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių