Quantcast

Pristatytas V. Mačiulio dokumentinis filmas „Krepšinio evangelija pagal Šarą“

Kino teatre „Forum Cinemas“ surengta žurnalisto Vido Mačiulio dokumentinio filmo „Krepšinio evangelija pagal Šarą“ peržiūra. Ji įvyko ketvirtadienį, likus kelioms valandos iki pirmųjų sezono rungtynių Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Dokumentiniame filme pasakojama apie Šarūno Jasikevičiaus vaikystę ir jaunystę. Žiūrovai išvys dar niekur nematytus arba jau pamirštus kadrus iš krepšinio genijaus gyvenimo. Filme Š. Jasikevičiaus draugai, kolegos, treneriai dalijasi prisiminimais apie šį nepaprastą krepšinio talentą.

„Tik tie, kurie kažkada patys kažką sukūrė, žino, ką reiškia sukurti filmą. Bet to filmo nebūtų, jeigu nebūtų Šarūno Jasikevičiaus. Knygoje „Laimėti neužtenka“ perskaičiau Šaro žodžius, kad Vidas Mačiulis jaunystėje kartu važinėjo ir viską filmavo. Tai laimė ir džiaugsmas, kad tuo metu man pavyko viską nufilmuoti. Ir pagalvojau, kaip galima nesukurti filmo apie mūsų legendą“,– filmo atsiradimo užkulisius praskleidė Vidas Mačiulis.

Pristatyme apsilankę Š. Jasikevičiaus tėvai dėkojo V. Mačiuliui už įamžintas akimirkas.

„Visi mes žinome ką jis pasiekė, bet jeigu nebūtų jo tėvų Ritos ir Lino šiandien mes nebūtume susirinkę“, – tėvelius sveikino dokumentinio filmo autorius.

Televizijos laidos „Krepšinio pasaulyje“ sumanytojas bei kūrėjas, Kauno krašto žurnalistų sąjungos pirmininkas V. Mačiulis išankstinę filmo peržiūrą kolegoms bei krepšinio pasaulio atstovams surengė likus daugiau kaip mėnesiui iki premjeros. Dokumentinis filmas „Krepšinio evangelija pagal Šarą“ kino teatrus pasieks lapkričio 23 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas Mačiulis

Vidas Mačiulis portretas
Dėkui už mūsų filmo, kurio režisierius Kęstutis Bražiūnas, o muziką parašė Kęstutis Paulaitis, pristatymą skaitytojams. Lapkričio 27-ąją ,,Krepšinio evangeliją pagal Šarą" parodys visi Lietuvos kino teatrai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių