Quantcast

Prieš startą Europoje – skirtingos nuotaikos

„Rungtynes pradėjome gerai, atletiškumas buvo reikiamame lygyje, bet viskas apsivertė po pertraukos“, - pripažino Martinas Schilleris. Kauno „Žalgirio“ treneriui, prieš debiutą Eurolygoje, teko nuryti karčią piliulę – pripažinti pirmąjį pralaimėjimą LKL čempionate akistatoje su Panevėžio „Lietkabeliu“.

Po pertraukos pasipylę tritaškiai – tokią pagrindinę bėdą įvardijo austras. Pasak M.Schillerio, kauniečiai nerado tinkamo atsako.

„Nors ketvirtajame kėlinyje grįžome gerai gindamiesi, bet patys nesugebėjome rinkti taškų ir pavyti varžovų“, – pripažino strategas.

M.Schillerio žodžiais, 17 klaidų, kurias padarė žalgiriečiai, yra gerokai per daug. Norint laimėti negalima klysti daugiau 12-13 sykių.

„Tai buvo pirmosios rungtynės, kai taip klydome ir nepataikėme“, - aiškino jis.

Paklaustas, kas labiausiai neramina prieš Eurolygos startą, treneris akcentavo psichologinius aspektus ir kovingumą, o ne taktinius ir techninius trūkumus.

Tuo tarpu „Lietkabelio“ strategas Nenadas Čanakas pabrėžė prieš mačą Kaune akcentavęs ne pergalės būtinumą, o žaidimo kokybę.

„Žinoma, tai didi pergalė mums, bet mūsų rodikliai LKL čempionate vis dar neigiami. Svarbiausia, kad pradedami atlikti bazinius krepšinio dalykus taip, kaip reikalaujama“ - dėstė serbas.

N.Čanakas nepritarė minčiai, kad žalgiriečiai prastai gynėsi, mieliau akcentuodamas saviškių pataikymą ir pastangas puolime. Jo nuomone, ypač žaidimą pastūmėjo nuo suolo pakilę atsarginiai.

Serbas pripažino, jog psichologine prasme ekipai labai svarbios bus Europos taurės pirmosios rungtynės Panevėžyje su legendiniu Bolonijos „Virtus“ klubu.

„Tikiuosi, kad parodysime panašų energijos lygį kaip ir Kaune“, - vylėsi jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

labai gaila,bet

labai gaila,bet portretas
greiciausiai sio trenerio varzybos su olimpiacosu,bus pirmos ir paskutines

Negras

Negras portretas
Bus dar daug pralaimėjimų
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių