Quantcast

Prieš pat startą nukeltos Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ rungtynės

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai antrą savaitę iš eilės nesužais Eurolygos rungtynių.

Nuvykę į Atėnus, kur Eurolygos 18-ojo turo dvikovoje turėjo susitikti su „Panathinaikos“ komanda, žalgiriečiai prieš pat rungtynes sužinojo, kad dėl naujų COVID-19 atvejų varžovų stovykloje mačas yra nukeliamas į vėlesnę datą.

„Žalgirio“ treneriai ir krepšininkai šią informaciją sužinojo dar viešbutyje ir ruoštis rungtynėms į areną neišvyko. Derinama, kad žalgiriečiai į Lietuvą galėtų grįžti anksčiau nei buvo planuota.

Jau anksčiau „Panathinaikos“ komandoje buvo fiksuoti šeši teigiami COVID-19 atvejai, o ketvirtadienį buvo paskelbta apie dar 3 naujus susirgimus.

Pagal Eurolygos taisykles kiekvienas mačas daugiausiai tris kartus gali būti nukeltas į laisvas datas. Eurolyga informuos apie naują datą, kai ją suderins su abiem klubais.

Praėjusią savaitę neįvykusios Eurolygos 17-ojo turo rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Milano „AX Armani Exchange“ komandų buvo perkeltos į vasario 8 d.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Nepatinka ne atšaukimas dėl viruso, bet kad tai padarė jau nuvykus....GAL gali kauniečiai "sumodeliuoti" panašią situaciją ir graikų klubui ? Palaukti kol atvyks [ išleis pinigus kelionei, nusiteiks varžyboms...] į Kauną ,o kai liks pusvalandis iki mačo, pranešti jog jis dėl viruso [ar ko kitko...] neįvyks... MAN LABAI PATIKTŲ .Manau patiktų ir kitiems....

Tadas Blinda

Tadas Blinda portretas
nu tai kame reikalas,juk ne "Žalgirio" bėdos...Įskaityt „Panathinaikos“ techninį pralaimėjimą rezultatu 0:20 ir tiek žinių..."Žalgiriui" būtų tokios problemos tikrai būtų graikai taip padarę...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių