Quantcast

Prieš olimpiadą mažai poilsio turėsiantys JAV žaidėjai: sprendimas buvo lengvas

  • Teksto dydis:

Trys JAV rinktinės krepšininkai vis dar tęsia NBA sezoną ir kartu su nacionaline komanda gali net nespėti nuvykti į olimpines žaidynes, tačiau net ir gresiant tokiai situacijai jie dėl savo apsisprendimo padėti šaliai neabejojo.

Iš JAV rinktinės sudėties vis dar rungtyniauja trys krepšininkai: Khrisas Middletonas, Jrue Holiday ir Devinas Bookeris. Visi jie žaidžia NBA konferencijų finaluose.

„Mes kovojame dėl titulo, net ir sekundei pagalvoti apie kažką kitą nebuvo lengva. Bet sprendimas sutikti atvykti buvo lengvas, – ESPN sakė K. Middletonas. – Žaisti šalies rinktinėje yra garbė, ypatingai tuomet, kai ant tavo krūtinės yra JAV užrašas.“

K. Middletonas, J. Holiday ir D. Bookeris prie JAV rinktinės prisijungs iškart po NBA sezono. Jeigu reikės, jie į Tokiją atvyks atsiskyrus nuo komandos.

JAV rinktinė į Tokiją planuoja atskristi liepos 21 dieną, likus dviem dienoms iki olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijos.

Jeigu NBA finale prireiks septintųjų rungtynių, tuomet jos vyks liepos 22 dieną. JAV rinktinė pirmąsias rungtynes olimpinėse žaidynėse žais liepos 25 dieną.

J. Holiday teigė, kad jam apsisprendimas dėl žaidimo rinktinėje taip pat nebuvo sunkus. Anksčiau jis olimpines žaidynes stebėjo kaip sirgalius, kadangi jo žmona Lauren 2008 ir 2012 metais su JAV futbolo rinktine laimėjo aukso medalius.

„Bus smagu tai patirti pačiam žaidžiant“, – ESPN teigė Holiday.

JAV rinktinės dvyliktukas:

Kevinas Durantas (Bruklino „Nets“),

Damianas Lillardas (Portlando „Trail Blazers“),

Bradley Bealas (Vašingtono „Wizards“),

Jaysonas Tatumas (Bostono „Celtics“),

Devinas Bookeris (Finikso „Suns“),

Zachas LaVine‘as (Čikagos „Bulls“),

Kevinas Love‘as (Klivlando „Cavaliers“),

Bamas Adebayo (Majamio „Heat“),

Draymondas Greenas („Golden State Warriors“),

Jrue Holiday (Milvokio „Bucks“),

Khrisas Middletonas (Milvokio „Bucks“),

Jerami Grantas (Detroito „Pistons“).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių