Quantcast

Prieš dvikovą su Kanada – G. Popovichiaus pokštai: P. Millsas jau yra išmainytas

  • Teksto dydis:

Nepaisant netikėto pralaimėjimo Australijos rinktinei, nuotaikos JAV rinktinės stovykloje – geros. Tuo buvo galima įsitikinti po surengtos Greggo Popovichiaus konferencijos po treniruotės prieš draugišką mačą su Kanada.

„Australai žaidė geriau nei mes ir nusipelnė laimėti. Kitą dieną eini į treniruotę, o po to žaisti rungtynių – toks gyvenimas“, – nesėkmės nesureikšmino strategas.

„Visi vyrukai yra suaugę žmonės. Jie turi šeimas, o krepšinis – jų darbas. Jeigu jūs turite blogą dieną darbe, ką darote? Bandote nuo kažkur nušokti? Einate į darbą ir kitą dieną“, – žurnalistams dėstė G. Popovichius.

JAV rinktinės strategas į pralaimėjimą taip pat stengėsi žiūrėti pozityviai ir teigė manąs, kad komanda tapo geresnė.

„Pralaimėjimas australams reiškia, kad turime žaisti geriau. Mūsų darbas yra kiekvieną dieną tapti geresniais, o po nesėkmės išmokome naujų dalykų. Jau dabar esame geresnė komandą, nes įgijome daugiau patirties“, – sakė G. Popovichius.

Šeštadienio rungtynėse JAV rinktinės budeliu tapo Patty Millsas, kuris į amerikiečių krepšį įmetė 30 taškų bei yra G. Popovichiaus auklėtinis San Antonijaus „Spurs“ gretose. Strategas nepraleido progos papokštauti.

„Mes jau išmainėme Patty. Norėjau tai pasakyti jam pirmam, prieš sužinant visai medijai, bet išėjo, kaip išėjo“, – su šypsena veide sakė G. Popovichius.

Tai jau ne pirmas kartas, kai G. Popovichius pašiepia P. Millsą. Vos pasibaigus antrajam mačui su Australija, strategas savo įžaidėją pavadino rakštimi užpakalyje, o po pirmojo susitikimo vaizdžiai atsisakė paspausti australo ranką.

Pačioje pabaigoje strategas užsiminė, kad bene didžiausia problema JAV rinktinės žaidime – komunikacijos stoka.

„Turime komunikuoti šiek tiek daugiau, – sakė strategas. – Galų gale kartu žaidžiame tik 2,5 savaitės. Turime pajausti vienas kitą spartesniu tempu.“

JAV ir Kanados dvikova vyks šiandien 12 val. 30 min. Lietuvos laiku ir tai bus paskutinioji amerikiečių repeticija prieš prasidedantį pasaulio čempionatą Kinijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių