Quantcast

Po pralaimėjimo – emocingas „Žalgirio“ sirgalių grupės pokalbis su krepšininkais (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Po Kauno „Žalgirio“ pralaimėjimo namuose Vilniaus „Rytui“ tarp žalgiriečių ir komandos sirgalių grupės „Green White Boys“ įvyko neeilinis susitikimas.

Paskutinę minutę, po Kennetho Smitho tritaškio (70:78), visa sirgalių tribūna nesibaigus mačui patraukė į arenos koridorių ir žalgiriečių komandą pasitiko einant iš aikštės link rūbinės.

Tyliai ir ramiai savo herojų laukę sirgaliai rankų mostais susistabdė kiek sutrikusius žalgiriečius ir abi pusės trumpai pasikalbėjo.

Iš pavienių kelių sirgalių skriejo replikos, tačiau aistruoliai komandą pasitiko ne su pykčio, o su palaikymo emocijomis.

Iš susigrūdusių žalgiriečių pirmasis žodį tarė Artūras Milaknis, kuris prakalbo apie sunkų komandos laikotarpį ir paprašė palaikymo.

„Green White Boys“ sirgalių emocingas susitikimas su žalgiriečiais:

 

 

Netrukus kalbą su aistruoliais pratęsė Mantas Kalnietis, o tuomet užsivedę sirgaliai ėmė audringai palaikyti krepšininkus.

Į tai sureagavę žaidėjai priėjo prie sirgalių ir ėmė dėkoti rankų paspaudimais bei plojimais.

Galiausiai „Green White Boys“ krepšininkus išlydėjo garsia skanduote.

„Gražus gestas, jie palaiko mus, nors žaidžiame prastai, – po dvikovos kalbėjo 23 taškus, iš kurių 19 – ketvirtajame kėlinyje, pelnęs Lukas Lekavičius. – Jie klausė, kas yra blogai komandoje, dėl ko taip žaidžiame. Nėra atsakymo į tą klausimą kol kas. Tiesiog turime eiti, dirbti ir stengtis išlipti iš tos duobės.“

„Žalgirio“ treneris Jure Zdovcas taip pat liko sužavėtas fanų elgesio.

„O, Dieve, mums reikia spaudimo, – po dvikovos spaudos konferencijoje kalbėjo Zdovcas. – Mes nusipelnėme būti sustabdyti. Jie parodė palaikymą, bet net jei nebūtų to parodę, mes turime suprasti, kur esame ir dėl ko žaidžiame.“

Ištikimiausių „Žalgirio“ sirgalių grupė „Green White Boys“ feisbuke išplatino žinutę, kad jie norėjo atsakymų iš komandos ir juos gavo.

„Komandai niekada neatsukom ir neatsuksim nugaros. Norėjom atsakymų, kur dingusi kova ir užsivedimas ir priminti už kokius marškinėlius jie žaidžia. Atsakymus gavom iš pirmų lūpų ir tikim, kad situacija pradės taisytis. Tik Žalgiris!“ – rašoma feisbuke.

 

 

Jure Zdovco komentarai:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žalgirio fanas

Žalgirio fanas portretas
Jo, ėjom paklausti, bet beeidami pamiršom ko norėjom klausti. Tada už tai, kad kur nors nepasiuntė ir leido Kalnietį pačiupinėti, dėkingai plojom, skandavom ir dainas bliovėm. Jo, mes tikrai ne alaus pripampę barzdoti koldūnai.

Senis

Senis  portretas
Ne boys o warriors

Martinello1

Martinello1 portretas
****Sveiki visi, reikia pagalbos įgyvendinant savo projektus? Mano vardas Morella Martinello, aš gyvenu Prancūzijoje. Esu čia, kad pateikčiau jums skubų aukos pasiūlymą. Aš sergu mirtina liga. Parašykite man žinutę whatsapp telefonu +33 752 891 499 ir aš būsiu patenkintas.***
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių