Quantcast

Nerimas „Lietkabelyje“: klubas kreipėsi į sveikatos institucijas

Prieš tris dienas, kovo 10-ąją, Nenado Čanako auklėtiniai paskutinėse FIBA Čempionų lygos rungtynėse susikovė su Saragosos „Tecnyconta“ ekipa iš Ispanijos. Likus dviem dienoms iki to mačo Saragosos klubas Ispanijos pirmenybėse žaidė su Madrido „Real“, o šios ekipos krepšininkui Trey Thompkinsui vakar buvo nustatytas koronavirusas. Dėl to „Lietkabelis“ nedelsiant ėmėsi veiksmų.

„Inkubacinis periodas yra iki 2 savaičių, todėl šiai dienai yra tam tikra nežinomybė, – po LKL valdybos posėdžio sakė „Lietkabelio“ prezidentas Alvydas Bieliauskas. – Kreipėmės į sveikatos visuomenės centrą, kaip turėtume elgtis. Kol kas patarė laukti, jeigu bus kažkokie simptomai.

Niekas negali patvirtinti ir paneigti. Kas žino, jeigu mes esame viruso nešiotojai. Turime realų pavyzdį, kai kontaktavome. „Real“ dar žaidė ir su Milano klubu, ir Belgrade su „Crvena Zvezda“. Tas ratas gali plėstis, nes užtenka vieno žaidėjo. Tikėkimės, kad viskas bus gerai.“

„Lietkabelis“ LKL galutinėje rikiuotėje liko trečioje pozicijoje, nors LKL valdyboje buvo iškeltas klausimas vietas skirstyti pagal rikiuotę po dviejų ratų. Tokiu atveju Panevėžio klubas būtų likęs antras. Balsavimas buvo pralaimėtas rezultatas 3:4.

Praėjusią savaitę „Lietkabelis“ namie nusileido Pasvalio ekipai ir nukrito į trečiąją vietą.

„Čia yra labai apmaudu, nes mums tą pralaimėjimą prieš „Pieno žvaigždes“ atnešė žaidimas Čempionų lygoje. Grįžome rungtynių išvakarėse, žaidėjai buvo pervargę. Keliavome visą dieną ir krepšininkai neparodė to, ką galėjo. Nemanau, kad žaidžiant kitomis aplinkybėmis nebūtume įveikę „Pieno žvaigždžių“. Yra kaip yra ir reikia prisitaikyti prie valdybos sprendimo.

Visi apdovanojimai džiugina, ir bronza, ir sidabras. Sidabrą būtume vėl iškovoję, nors ir nebaigtame sezone, bet ją buvome iškovoję 2016-2017 metų sezone. Šių metų rezultatai neblogi – trečios vietos ir čia, ir Karaliaus Mindaugo taurėje“, – sakė Bieliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių