Quantcast

„Neptūne“ – teigiamas koronaviruso atvejis, nukeliamas LKL mačas

  • Teksto dydis:

Šeštadienį turėjusiosios įvykti „Betsafe-LKL“ rungtynės tarp Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir Klaipėdos „Neptūno“ komandų yra atidedamos.

To priežastis – užfiksuotas koronaviruso atvejis Klaipėdos komandoje. Kada šis susitikimas bus peržaistas, bus informuota kiek vėliau.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, koronavirusas buvo diagnozuotas vienam krepšininkui. Dėl šios priežasties spalio 23 d., 11 val., COVID-19 testai bus atliekami visai likusiai komandai.

Pagal Vyriausybės nustatytą tvarką ir LKL protokolą, visa „Neptūno“ komanda turės užsidaryti 14 dienų karantinui. Tai reikštų, jog klaipėdiečiai turėtų praleisti rungtynes ne tik su „Pieno žvaigždėmis“, bet ir Kauno „Žalgiriu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausymelis

Klausymelis portretas
siandien perskaiciau,kad Neptuno biudzetas praejusiame sezone buvo 1 mln euru - Klaipedos savivaldybe skyre - daugiau kaip milijona,si sezona Neptuno biudzetas vel milijonas euru,savivaldybe vel skirs per milijona biudzeto,t.y. visu musu mokesciu moketoju pinigu.tai kiek pinigu i Neptuna ideda Neptuno savininku vadinamas Sigitas Ambrazevicius?Negi Klaipedos savivaldybeje nera zmoniu ,kurie uzsiduotu sau elementaru klausima - kaip sakytu Odesoje - kakoi navar nam s etovo bosiaka/
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių