Quantcast

„Neptūnas“ turi naują trenerį

  • Teksto dydis:

Uostamiesčio ekipą artėjantį sezoną į pergales ves Tomas Rinkevičius, ilgus metus asistento rolėje talkinęs Kaziui Maksvyčiui.

Su 41-erių metų specialistu pasirašytas dvejų metų kontraktas. Komandoje trečiam sezonui iš eilės lieka ir Jurica Žuža, o antrasis asistentas paaiškės artimiausiu metu.

„Tomas daug dirbo su Kaziu, dalyvavo įvairiuose turnyruose, puikiai žino sistemą ir klubo struktūrą. Matome labai didelį T. Rinkevičiaus potencialą bei džiaugiamės, kad treneris bus lietuvis ir iš Vakarų Lietuvos regiono“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ teigė sporto direktorius Donatas Zavackas.

„Manau, kad atėjo laikas pabandyti save pirmojo trenerio vaidmenyje, – mintimis dalijosi T. Rinkevičius. – Tai atsakinga vieta ir didelis iššūkis, nes komanda pastaraisiais metais demonstravo gerus rezultatus. Priimu šį iššūkį kaip dėsningą, žinau, kad laukia didelis darbas, bet keliu sau aukščiausius tikslus ir jaučiuosi pasiruošęs.

Žinoma komanda, žinoma organizacija, Klaipėda yra mano miestas, kuriame aš gyvenu. Susidėjo daug pliusų, tad nutariau priimti pasiūlymą.“

Tai bus pirmasis T. Rinkevičiaus, kaip vyriausiojo trenerio, sezonas. Nuo 2012 specialistas trejus metus Klaipėdoje dirbo K. Maksvyčio asistentu bei per šį laiką šalies čempionate pasiekė sidabro bei bronzos medalius.

Vėliau T. Rinkevičius dvejus metus praleido Pasvalio „Pieno žvaigždėse“, o pastaruosius du sezonus T. Rinkevičius vėl darbavosi „Neptūne“, su kuriuo dvejus metus iš eilės iškovojo „Betsafe–LKL“ bronzos apdovanojimus.


Šiame straipsnyje: Tomas RinkevičiusNeptūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

LKL

LKL portretas
Pirmyn Tomai.....neapsikiaulink.

Anonimas

Anonimas portretas
VALIO , GERAI BUS TIKIUOSIU , PIRMYN TOMAI
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių