Quantcast

Neįsigaliojo A. Butkevičiaus sutartis su Klaipėdos „Neptūnu“

  • Teksto dydis:

23 metų 197 cm ūgio puolėjas Arnas Butkevičius pastaruoju metu nesitreniruoja ir nerungtyniauja su Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio komanda kadangi, kaip įtariama neatliko savarankiškos tinkamos reabilitacijos vasaros laikotarpiu ir jam komplikavosi anksčiau patirta trauma.

Kaip informuoja uostamiesčio klubo svetainė internete, dar vasarą prieš naujos sutarties pasirašymą (2 metų sutartis), „Neptūno“ administracija žaidėją įspėjo, jog sutartis įsigalios tik tada, kai bus atlikti visi medicininiai tyrimai, o taip pat paaiškės, jog vasaros pradžioje atlikta kojos operacija pavyko sėkmingai ir žaidėjas gali treniruotis visu pajėgumu, nedarant žalos jo sveikatai.

Visgi jau rugpjūčio pradžioje, kai „Neptūno“ komanda ėmė ruoštis naujajam sezonui (nors komanda pasirengimo cikle pirmas dvi–tris savaites sportuoja pagal specialų treniruočių planą ne visu pajėgumu, o tik ruošia savo kūną ir organizmą viso pajėgumo treniruotėms) A. Butkevičius jau po kelių dienų pradėjo skųstis kojos blauzdos maudimu.

Dėl šios priežasties A. Butkevičius buvo perspėtas, kad jei negali treniruotis, gali daryti pertrauką ir išsamiau tirtis, bet krepšininkas nutarė tęsti treniruočių procesą. Klubas rodė iniciatyvą ir dėjo visas pastangas, kad kuo išsamiau ištirti sportininko sveikatos būklę.

Gavus pirminį medikų atsakymą, jog A. Butkevičiui neleidžiama sportuoti visu pajėgumu, klubas įspėjo A. Butkevičių, kad jo sutartis kol kas neįsigaliojo. Klubas stengėsi padėti sportininkui, buvo atlikti dar platesnio mąsto tyrimai ir tuo pačiu su sportininku pradėtos derybos dėl pagalbos jam sunkiu metu.

A. Butkevičius buvo klubo ilgalaikės ateities perspektyvos sportininkas, dėl to klubas, net gi pasiūlė mokėti žaidėjui laikiną atlyginimą, pagal atskirą susitarimą, o taip pat pasirūpinti visu jo reabilitacijos procesu, kuris galėtų užtrukti net iki pusės metų, o tik po to, kai sportininkas reabilituosis ir galės sportuoti visu pajėgumu, su juo įgalinti dviejų metų sutartį. Deja, sportininkui tokios pagalbos iš klubo neprireikė.

Klubas linki sportininkui kuo greičiau pasveikti. Belieka tik konstatuoti, kad „Neptūno“ ir Arno Butkevičiaus sutartis neįsigaliojo dar rugpjūčio mėnesį, bet klubas vertindamas žaidėjo privatumo interesus nenorėjo viešinti esamos informacijos ir tikėjosi, kad sportininkas priims klubo pagalbą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių