Quantcast

Nauja pradžia: J. Mačiulis baigia krepšininko karjerą

  • Teksto dydis:

Ilgametis Lietuvos rinktinės krepšininkas Jonas Mačiulis baigia karjerą. Šia žinia su savo sekėjais socialiniuose tinkluose pasidalino pats sportininkas.

„Prisimenu kaip vakar... Viskas prasidėjo Baršausko g. 66 Kaune, – instagrame rašo J. Mačiulis. – Vaikas buvo atvestas mamos ir tėčio su idėja, kad turėtų kur išlieti energiją ir pasportuoti su kitais vaikais. Niekas negalvojo, kad bėgant metams paprasti norai virs tokia nuostabia krepšininko karjera, kurią atėjo laikas užbaigti. Buvo išlieta daug prakaito, daug džiaugsmo ir nusivylimo ašarų. Buvo sutikta daug nuostabių žmonių, apkeliauta daug šalių, laimėta daug titulų. Noriu padėkoti visiems, kurie palaikė sunkiausiais momentais po pralaimėjimų ir po operacijų. Savo šeimai, draugams, treneriams, daktarams ir visiems prie komandų dirbusiems žmonėms ir, be abejonės, visiems fanams...“

36-erių atletas nuo krepšinio neatsitrauks – J. Mačiulis darbuosis Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ klube, kur užims konsultanto pareigas. Šią informaciją paskelbė 15min.lt žurnalistas Rokas Pakėnas.

Savo paskutines rungtynes J. Mačiulis sužaidė vilkėdamas Atėnų AEK marškinėlius ir su šia ekipa krepšininkas pasidabino Graikijos pirmenybių bronza.

Lietuvis su rinktine iškovojo du Europos čempionato sidabrus, vieną bronzą bei 2010-aisiais trečiąją vietą pasiekė pasaulio pirmenybėse.

Klubiniame krepšinyje J. Mačiulio pasiekimai dar ryškesni – prie LKL, Italijos, Graikijos ir Ispanijos lygų titulų puolėjas gali pasigirti ir 2015-aisiais su Madrido „Real“ laimėta Eurolyga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nezurnalistas

Nezurnalistas portretas
Puikus vyras, kovotojas. Laiku baige

sirgalius

sirgalius portretas
Dėkui,Jonai,už gražų Krepšinį !!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių