Quantcast

Metų pabaigai – trenerių pokštai

„Žalgiris“ moka gadinti šventes. Prienams sugadino Virginijaus Šeškaus marškinėlių pakėlimo ceremoniją, o dabar mums jubiliejų“, – atsiduso Žydrūnas Urbonas. Jo vadovaujamas Utenos „Juventus“ klubas, šventęs savo veiklos 20-metį, pajuto Kauno „Žalgirio“ jėgą, LKL čempionams nusileisdamas 77:101.

„Gynyba buvo tiesiog tragiška. Jie mums sumetė 38 taškus per kėlinį. Bet čia buvo ir mano klaida. Turėjome bandyti dar vieną gynybos schemą, jau ketvirtą, kuri beje ir padėjo šiek tiek sugrįžti į rungtynes“, – po mačo sakė Žydrūnas Urbonas.

Treneris pripažino, jog jo krepšininkai turėjo ambicijų švenčių proga įkąsti „Žalgiriui“, bet perdegė psichologiškai.

„Elementarios situacijos, kamuolio nepagavimas, nepataikymai iš patogių situacijų, kai turi laiko prisitaikyti vos ne tris sekundes. Aišku, ir gynėmės tragiškai“, – teigė Ž.Urbonas.

„Juventus“ vairininkas negailėjo komplimentų žalgiriečiams, demonstravusiems rimtą požiūrį į jiems eilines rungtynes, kurios uteniškiams buvo išskirtinės.

Tuo tarpu Šarūnas Jasikevičius pagyrė savo atsarginius žaidėjus, ypač 12 taškų pelniusį ir rezultatyviausias rungtynes „Betsafe–LKL“ pirmenybėse sužaidusį Eriką Venskų.

„E.Venskus nuostabiai sužaidė puolime. Gynyboje jis tik turėjo problemų su Vytautu Šulskiu. Aišku, dublerių ekipoje jis daug žaidžia vidurio puolėjo pozicijoje, o dabar jam daug teko žaisti ketvirtoje pozicijoje. Norint turėti gerą ateitį, jis turi žaisti šioje pozicijoje, o dabar parodė, kad jis tai daryti gali“, – teigė Šaras.

„Smagus vaizdas. Kažkuriuo metu atsipalaidavome, buvome nubausti, bet trečiajame kėlinyje vėl susiėmėme ir parodėme savo žaidimą. Žinoma, ir pataikymas daug lėmė. Žinojome, kad jie rizikuos, tad svarbu buvo pataikyti. Tą ir padarėme“, – dėstė Š.Jasikevičius.

„Gruodį mūsų tvarkaraštis įtemptas, sausį dar labiau, bet mūsų vyrai žino, kur ateina, tad turi būti pasiruošę“, – užbaigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių