Quantcast

Mačo pabaigoje spurtavęs „Neptūnas“ palaužė uteniškius

  • Teksto dydis:

Pirmąją pergalę šį sezoną įsirašė ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai.

Šeštadienį prasidėjusių LKL pirmenybių pirmajame ture uostamiesčio ekipa 80:67 (19:16, 22:17, 18:19, 21:15) pranoko Utenos „Juventus“.

Klaipėdos ekipa gana stabiliai laikė rungtynių kontrolę savo rankose.

Vienu metu turėtą 13 taškų atsilikimą (20:33) uteniškiai sugebėjo perpus sumažinti gana greitai, tačiau tik įpusėjus trečiam ketvirčiui intrigą pakurstė stipriau – tą padaryti leido gera Žygimanto Skučo atkarpa – 50:52.

„Juventus“ viltis prisivyti žlugdė tritaškiai, kadangi tris iš eilės pataikė Darrinas Dorsey, Osvaldas Olisevičius ir Tomas Delininkaitis – 68:54. Ši atkarpa tapo lemtinga, nes po jos daugiau sugrįžti svečių komanda neįstengė.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausias buvo 17 taškų pelnęs ir 5 tritaškius iš 8 pataikęs D.Dorsey.

Beje, visa „Juventus“ ekipa pataikė mažiau tolimų metimų (3 iš 17) nei šis vienas „Neptūno“ legionierius. Iš viso pajūrio klubas tiksliai smeigė 11 tritaškių iš 31.

„Neptūno“ komandoje 14 taškų taip pat pasižymėjo Žygimantas Janavičius (6 rez. perd.), 13 – O. Olisevičius (7 atk. kam.), 11 – Matas Jogėla, 10 – Simas Galdikas.

Utenos ekipoje ryškiausias buvo 18 taškų įmetęs Ignas Vaitkus, o jam gerai talkino 12 taškų pridėjęs Ž Skučas (7 atk. kam.).

Dėl klubo traumos rungtynes praleido Gytis Masiulis, kuris į aikštę turėtų grįžti jau ateinančiame mače su Alytaus „Dzūkija“. Tuo tarpu „Juventus“ komandai padėti negalėjo Vytautas Šulskis.

Rungtynių metu kojos problemų turėjo Tadas Sedekerskis, ketvirtojo kėlinio pradžioje palikęs aikštę ir į ją nebegrįžęs. Iki to laiko „Neptūno“ naujokas pasižymėjo 1 tašku ir 9 atkovotais kamuoliais.

Prieš šias rungtynes pagerbtos buvo dvi LKL legendos – Remigijus Milašius įteikė lygos aukso ženklelius Sauliui Štombergui ir Gintarui Einikiui.


Šiame straipsnyje: NeptūnasJuventusLKLkrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kl ipeda

Kl ipeda portretas
Kokia gėda ir ne išprusimas neišmanėlis treneris kad neleido Aido Einikio jis vyras turi tėvo genus gerus žaidime. O tas sušis treneris ji žemina, nahui tokius lohus trenerius ima? Čia kas piningu plovimas toliau vyksta? Atkata duosi žaisi neduosi nežaisti? Bybi dėjau ant tokių asilų ir atkatu kas valdo Neptūną. Laikyk kardą a Einikio sūnau ESI dydis vyras ir pasieksi savo. Laikykitės Einikis jus šlovę Lietuvos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių