Quantcast

M. Kalnietis: liūdėjau tik keletą minučių

Visą save atidavęs čempionatui, pavargęs, bet laimingas rezultatyviausias rinktinės krepšininkas Mantas Kalnietis sakė, kad ir kaip būtų gaila aukso, sidabro medaliai yra didelis laimėjimas.

O kai visa Lietuva pasitinka išskėstomis rankomis – be abejonės, krepšininko žodžiais, tai geras jausmas.

„Atrodo, kad ta pergalė suvienija Lietuvą ir bent kai kurioms akimirkoms žmonės tampa laimingesni“, - sakė M. Kalnietis.

Krepšininkas neslėpė, kad pralaimėjus prancūzams užplūdo liūdesio banga, tačiau, kaip pats sakė, ji buvo trumpalaikė.

„Buvo liūdesys, bet jis truko gal penkias-dešimt minučių. Paskui vis tiek suvoki, kad tai yra didelis laimėjimas. Prancūzai pranašumą įgijo rungtynių viduryje ir jį išlaikė. Jie tikrai nusipelnė laimėti“, - gero žodžio varžovams, Europos čempionate iškovojusiems auką, negailėjo Lietuvos rinktinės įžaidėjas.

Sidabro medalius vyrai aplaistė per bendrą vakarienę. „Gerai atšventėme. Visi susirinkome, pasėdėjome, pavakarieniavome, pakėlėme po bokalą alaus ir viskas buvo liuks“, - teigė M. Kalnietis.

Per priėmimą Rotušėje krepšininkas teigė svajojąs tik apie viena – poilsį. „Jaučiuosi gerai, bet tuo pačiu esu labai pavargęs ir noriu tik poilsio – greičiau važiuoti namo“, - šyptelėjo M. Kalnietis ir pridūrė, kad savaitę pailsėjęs Lietuvoje išvyks žaisti į Rusiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viole

Viole portretas
Šaunus vaikinas. Geriausi inkėjimai jam, jo šeimai ir visam Kaunui
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių