Quantcast

M. Echodui sezonas baigtas, jį keičia kolumbietis

  • Teksto dydis:

Dėl patirtos traumos Vilniaus „Rytui“ šį sezoną padėti nebegalėsiantį Martyną Echodą sostinės klubo gretose keičia 25-erių puolėjas Jaime Echenique.

M. Echodas susižeidė petį, o atlikus išsamesnius tyrimus žaidėjui buvo nustatytas sąnario lūpos plyšimas. Penktą sezoną Vilniaus klubo spalvas ginantis 206 cm ūgio puolėjas be krepšinio praleis nuo 3 iki 4 mėnesių.

Apie šią nedėkingą situaciją pasisakė „Ryto“ vyriausiasis treneris Giedrius Žibėnas.

„Skaudu prarasti vieną iš pagrindinių komandos žaidėjų, ypač tokiu sezono metu. Po nuviliančių metų Italijoje, Martynas neabejotinai turėjo sėkmingiausią sezoną savo karjeroje ir per šį laiką paaugo tiek kaip asmenybė, tiek kaip žaidėjas, tiek kaip lyderis. Galime tik palinkėti jam sėkmingos reabilitacijos ir dar stipresnio sugrįžimo ant parketo“, – kalbėjo „Ryto“ strategas.

Į M. Echodo vietą atvykstantis 211 cm ūgio J. Echenique šiame NBA G lygos sezone, atstovaudamas Detroito „Motor City Cruise“, fiksavo 13,3 taško, 7,6 atkovoto kamuolio, 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir 0,8 blokuoto metimo statistiką per 21 žaidimo minutę.

Vidurio puolėjas yra pirmasis kolumbietis, debiutavęs NBA lygoje. Vašingtono „Wizards“ marškinėlius vilkėjęs J. Echenique sužaidė vienerias rungtynes, per kurias pasižymėti nespėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazin

Kazin portretas
Koks butu LKL jei visuose komandose zaistu Lietuvos krepšininkai? O dabar paprastam zmogui nei ištart, nei atsimint tu nupirktuju nei vardu nei pavardziu...ir tai yra Lietuvos krepšinio lyga!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių