Quantcast

“LSU-Atleto” komanda susitiko su Garliavos moksleiviais

  • Teksto dydis:

Kauno rajono “LSU-Atleto” komanda ne tik intensyviai rengiasi naujajam sezonui, bet ir daug dėmesio skiria bendravimui su rajono bendruomene. Vakar LSU krepšininkai apsilankė Garliavos Jonučių vidurinėje mokykloje. Su gausiai susirinkusiais mokiniais bendravo komandos žaidėjai ir vadovai. “LSU-Atleto” vyr. treneris Edas Nickus tikisi, kad komandos rungtynės bus vienos lankomiausių Lietuvos krepšinio lygoje, o Garliavos ir viso rajono gyventojams atsiveria galimybė  stebėti geriausių šalies komandų žaidimą.
         

“Neabejoju, kad sulauksime didelio Kauno rajono gyventojų palaikymo. Prieš dvejus metus rungtyniavome Garliavos sporto centre ir laimėjome Nacionalinės krepšinio lygos čempionų titulą. Dauguma rajono gyventojų prisimena mūsų kovas, o šiemet ir vėl džiuginsime krepšinio švente”,- sakė E.Nickus.

          Susitikimo metu Jonučių mokyklos moksleiviai domėjosi komandos sudėtimi, galimybėmis ir keliamais tikslais. Kauno rajono krepšininkai jiems padovanojo kamuolius su žaidėjų autografais ir kartu įsiamžino bendroje nuotraukoje.

          Kauno rajono “LSU-Atletas” pirmąsias LKL rungtynes žais spalio 5 dieną su Šiaulių “Šiauliais”. Šiais metais namų rungtynes komanda žais Garliavos sporto ir kultūros centre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių