Quantcast

LKL paskelbė, kurie teisėjai dirbs KMT finalo ketverte

  • Teksto dydis:

Jau šį savaitgalį Vilniuje įvyks viena didžiausių Lietuvos krepšinio švenčių – Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) finalo ketvertas.

Paskutiniuosius pasiruošimo darbus atlieka ne tik krepšininkai, bet ir teisėjai. KMT finalo ketverto renginys vyks vasario 19–20 dienomis. Jo metu įvyks du pusfinaliai, mažasis ir didysis finalai, taip pat „Betsafe“ snaiperio konkursas.

Sklandžia KMT finalo ketverto eiga Vilniuje rūpinsis septyni teisėjai: Gytis Vilius, Tomas Jasevičius, Jurgis Laurinavičius, Saulius Račys, Artūras Šukys, Gvidas Gedvilas ir Gintaras Mačiulis bei du komisarai: Romualdas Brazauskas ir Kęstutis Pilipauskas.

Visi šie teisėjai turi patirties dirbdami aukščiausio lygio tarptautiniuose turnyruose, o penki iš jų dirbo ir praėjusių metų KMT turnyro finalo ketverte.

„Šiame sezone šie teisėjai pademonstravo aukščiausio lygio sugebėjimus. Jų darbą ir aukštą kvalifikaciją įvertino ir LKL inspektoriai bei „Betsafe-LKL“ komandos. Neabejojame šių teisėjų profesionalumu“, – drąsiai tvirtino Lietuvos krepšinio lygos (LKL) teisėjų direktorius Algimantas Pavilonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių