Quantcast

LKL finalo serija baigta: „Žalgiris“ čempionu tapo vienuoliktą kartą iš eilės

  • Teksto dydis:

„Betsafe-LKL“ atkrintamosiose varžybose Kauno „Žalgiris“ taip ir nesuklupo. Martino Schillerio auklėtiniai „sausai“ laimėjo ir finalo seriją bei užtikrintai tapo Lietuvos čempionais. „Žalgiris“ trečiose finalo serijos rungtynėse Vilniaus „Rytą“ nugalėjo 84:73 (16:15, 25:23, 23:15, 20:20), laimėjo seriją 3-0 ir iškovojo 11-ąjį čempionų titulą iš eilės.

Iš viso kauniečiai šalies krepšinio pirmenybes jau yra laimėję 23 kartus.

Lemiamame mače pamatus pergalei „Žalgiris“ padėjo trečiojo ketvirčio pabaigoje, kai spurtavo 9:0 ir pirmą kartą įgijo dviženklę persvarą 61:51.

Ketvirtajame kėlinyje kauniečiai pridėjo spurtą 10:4 bei praktiškai užsitikrino pergalę likus žaisti 5 minutes nutoldami 74:61.

Paskutinėmis minutėmis „Rytas“ dar pabandė kilti į lemiamą šturmą, tačiau Ivano Buvos ir Andrew Goudelocko pastangų buvo maža – po Mariaus Grigonio tritaškio (79:69) klaustukų nebeliko.

Pirmąjį finalo serijos susitikimą Kauno ekipa laimėjo 90:75, o antrąjį – 92:70.

„Žalgiris“: Thomasas Walkupas 20 (5 atk. kam., 5 rez. perd., 25 n.b.), Marius Grigonis 15 (6 rez. perd.), Joffrey Lauvergne'as 14 (7 atk. kam.), Lukas Lekavičius 12.

„Rytas“: Andrew Goudelockas 25, Ivanas Buva 22 (9 atk. kam., 25 n.b.), Martynas Echodas 14 (5 atk. kam.), Gytis Radzevičius 8 (6 atk. kam.), Dovis Bičkauskis 4.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniečiui

kauniečiui portretas
tiksliai pasakei-sportas tapo verslu.kuo daugiau lietuvių parduoti į užsienius,ir kuo daugiau negrų pritemti pas mus.sportas ne tik verslas bet ir negrofikacijos priemonė.todėl dėjau skersą ant sporto.,kurį valdo mafija ir lietuvių priešai.

Meras iš Tauragės

Meras iš Tauragės portretas
Prasidės Vilniaus Ryto era kelnėse ! Vilnius sugeba tik papezėt ir garsiai surykti: "Rytas" - iš kiaušinio padarytas" ! Po to palieka šlapia kelnėse.

jonukui

jonukui portretas
prasiplauk smegenus
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių