Quantcast

Lietuviškai spaudos konferenciją pradėjęs LaVaras: tai buvo nepaprastos rungtynės

Po įspūdingos Prienų-Birštono „Vytauto“ pergalės prieš Alytaus „Dzūkiją“ LaVaras Ballas tradiciškai tryško gera nuotaika.

Lietuviškai prabilęs Ballų jaunuolių tėvas konferenciją pradėjo nuo pasisveikinimo „labas vakaras“, o po to iš karto pradėjo dalintis įspūdžiais iš 147:142 laimėto mačo.

„Mano nuomone, tai buvo nepaprastos rungtynės, – teigė pirmąsias rungtynes prieniškių trenerių štabe dirbęs amerikietis. – Mes puikiai žaidėme gynyboje, šia prasme, tai buvo geriausias mūsų mačas.“

Paklaustas apie savo sūnų žaidimą, tėtušis neslėpė džiaugsmo, kuriuo jis spinduliavo visas rungtynes. Abu broliai žaidė be keitimų, o kartu sudėjus pelnė 80 taškų. Prie viso to, penkių tritaškių lietų trečiajame kėlinyje surengęs 16-metis LaMelo per ketvirtį varžovams atseikėjo 23 taškus.

„Svarbiausia, kad buvo iškovota pergalė. Jei jie pelnytų 50 taškų, bet komanda pralaimėtų, tai būtų prastas rezultatas“, – teigė LaVaras.

Taip pat Ballų šeimos galva padėkojo Virginijui Šeškui už suteiktą galimybę prisijungti prie trenerių štabo. Amerikiečio teigimu, abu jie yra tokie pat pašėlę, o komandos jaunimas yra įspraustas į beprotybę tarp dviejų šių emocijos vulkanų.

„Neapgaudinėkime savęs. Mes nesame gynybinio stiliaus komanda. Turime išnaudoti savo stipriausias puses, nes turime daug metikų. Labai svarbu gerai kovoti dėl atšokusių kamuolių“, – pareiškė nepailstantis L. Ballas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sssss

sssss portretas
"Mes puikiai žaidėme gynyboje, šia prasme, tai buvo geriausias mūsų mačas.“ - čia kalba treneris, kurio komanda praleido 142 taškus ?! Ir moksleiviui ai6ku, kad šiose rungtynėse, gynyba net nekvepėjo

ulkma

ulkma portretas
Įdomus žmogus, įdomus treneris. Ballų atvykimas įnešė, be abejonės, šviežio kraujo į Prienų komandą ir į LKL aplamai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių