Quantcast

Lietuvis sukūrė itin jautrų vaizdo klipą apie K. Bryantą

  • Teksto dydis:

Lietuvis Giedrius Šiškovas, internete pasirašinėjantis „Gidranity“ pseudonimu, sukūrė itin jautrų vaizdo klipą apie žuvusį krepšininką, NBA legendą Kobę Bryantą.

„Vis dar neina suvokti...

Vienas iš vaikystės dievukų, kurio judesius krepšinio aikštelėje, manau, stengdavosi atkartoti daugelis mano kartos žmonių. Žaidėjas, kurį tikrai žinojo ir nesidomintys krepšiniu. Kito, tokio kaip jis, nebebus niekada... Kaip jis pats pasakytų: „Herojai ateina ir išeina – bet Legendos lieka amžinai“, – savo socialinio tinklo paskyroje susigraudinęs parašė „Gidranity“.

„Verkia visas krepšinio pasaulis. Ir ne tik krepšinio. Daugiau tokio, kaip Jis – nebebus. Niekada“, – apgailestavo vaizdo klipo kūrėjas.

K. Bryantas ir 13-metė jo duktė Gigi žuvo per sraigtasparnio katastrofą netoli Los Andželo. Šio miesto „Lakers“ klube krepšininkas rungtyniavo 1996-2016 metais ir penkiskart tapo NBA čempionu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaje vaje

vaje vaje portretas
žmogus mokantis gerai mėtyti kamuolį ir nieko daugiau gyvenime nemokantis žuvo katastrofoj. Kokia nelaimė Lietuvai, kokia nelaimė..___Dėjau aš ant tokių naujienų ir tokių žmogų. Dblai myzantis dėl tokiu primityviu dalyku niekad nieko nereiškė ir savo tautai niekad moralinio gėrio nedavė. Runkeliena.

Anonimas

Anonimas portretas
Didzioji dalis zmoniu. Jo kartos, tiems kuriems dabar irgi pasieke 30-40metu amziaus riba. Yurbut nera tokio kuris butu nezinojas ar nemates kas toks Kobe. MJ ir Kobe turbut vieninteliai, del kuriu NBA dabar yra jaunimo svajoniu tikslas. Jis tikrai neeilinis ir ne siail turtingas zmogus padares karjiera. Ir jis tikrai paliko didele zyme po saves. Tiek NBA tiek aplink save. Buvo tikrai puikus pavyzdys tiek sporte tiek tevystej

Anonimas

Anonimas portretas
Kas avinas. Tai turbut tik tu. Su praperstom smegenim. Jei sakai, kad Kobe buvo eilinis turingas zmogusir juokies, kad zmones gedi jo. Jis turbut daugumai siu laiku sportininku buvo vienas is pirmuju motyvatoriu. Siuolaikiniame krepsinyje pilna jaunimo. Kurie augo stengesi butent del Kobe ikvepimo. Neskaitant krepsinio, apimant ir kitas sporto sakas jis buvo ikvepejas ir motyvuotojas. Tikras pavyzdys jaunajai kartai koks turi buti uzsibrezimas ir noras eiti ir siekti tikslo. Didzioji dalis zmon
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių