Quantcast

Lietuviai apie lemiamą momentą: visi matė, tik teisėjai nematė

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinė itin apmaudžiai 75:78 nusileido Prancūzijai, o šis pralaimėjimas užkirto kelią į ketvirtfinalio etapą.

Po šios nesėkmės apmaudo neslėpė ir 10 taškų rungtynėse pelnęs Marius Grigonis.

„Dėl komandos nieko negaliu sakyti, bet tokios rungtynės parodo, kaip yra iš tikrųjų. Žiauriai skaudu ir liūdna. Visada nori kaip geriau, galvoji, kad gali geriau, bet tuomet ateina Batumas ir net negali pasivaryti kamuolio. Labai sunku tai priimti, bet reikia visą sezoną ir vasarą tobulėti, kad būtum labiau pasirengęs tokioms rungtynėms“, – pasibaigus mačui sakė gynėjas.

Kalbėdamas apie lemtingą teisėjų klaidą M. Grigonis, kaip ir įprastai nevyniojo žodžių į vatą.

„Vėlgi, rungtynių pabaigoje viskas sprendėsi dėl poros epizodų ir poros švilpukų. Ir viskas. Nuo lanko numuštas? Patys matėte. Negalima taip. Visi matė, teisėjai negali (šitaip)“, – komentavo jis.

 

 

Edgaras Ulanovas buvo kiek taktiškesnis, tačiau ir jis tikino matęs, kad kamuolys buvo numuštas nuo lanko.

„Nežinau, reikės žiūrėti pakartojimą ir tuomet spręsti. Nežinau, ant karštųjų nieko nenoriu sakyti. Mums atrodė, kad turėjo būti įskaityti du taškai, nes grynai lietė lanką. Mes vėl galime žvalgytis į pirmąją pusę. Ką patys prisidarėme, sugrįžome ir pabaigoje vėl neužtekome. Nenoriu kažko prisakyti, bet man atrodė, kad buvo grynai trenkta į lanką ir gan stipriai. Jeigu lieti lanką, tai įskaitomi du taškai. Nežinau, dabar nieko nepadarysiu,“ – teigė puolėjas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ko verti- tą ir gavo.

koks

koks portretas
poziuris i treniruotes,toks ir rezultatas,is po krepsio neimeta,nera metimu nera ir pergaliu,krepsinis ne futbolas vieno metimo neuztenka,treneris zioplas jam sijonas geriau tiktu,mato kad mazina, tegu pameto po 500 metimu ,arba koks krepsininkas kad kamuolio varytis nemoka o tokiu ne vienas,ai asam nepasiseke ,gal kitam pasiseks,svarbu dalyvaut pagal LKF 'bosa kuriam lidlas labiau prie sirdies,rengt reikia varzybas ne tik mokykloje,bet ir darzeliuse gal isaugs tikru Asu . Sekmes kituose cempionatuose,gal Dievas pades,jeigu Velnias netrukdys.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių