Quantcast

„Lietkabelis“ pradeda pasiruošimą naujam sezonui

  • Teksto dydis:

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda pirmadienį pradėjo pasiruošimą 2019–2020 metų sezonui. Į pirmąją treniruotę susirinko 12 krepšininkų.

11 iš jų turi sutartis su ekipa, o 12-uoju tapo peržiūroje dalyvaujantis Rokas Stankevičius, kuris praėjusiame sezone gynė „Šiaulių“ garbę.

Pirmoji treniruotė buvo surengta Panevėžio Žemynos progimnazijos stadione, kur žaidėjai sportavo vadovaujami naujojo fizinio rengimo trenerio Dariaus Aučynos.

Susirinkę krepšininkai spinduliavo gera nuotaika, o papokštauti progos nepraleido ir jau trečios komandos Lietuvoje marškinėlius vilkėsiantis Kendrickas Brownas: „Esu čia, nes lietuviai mane myli.“

Prieš prasidedant pratyboms žodį tarė vyriausiasis treneris Nenadas Čanakas: „Šiandien nenoriu kalbėti apie mūsų tikslus ir nėra prasmės tai daryti. Pirmiausia turime gerbti vieni kitus, dirbti komandiškai ir siekti pergalių kiekviename mače.“

„Lietkabelio“ žaidėjai intensyviai treniruosis daugiau nei dvi savaites – iki pat rugpjūčio 29-osios, kadangi tada bus žaidžiamasis pirmasis draugiškas mačas su Krasnojarsko „Jenisej“ ekipa. Rugsėjo 1-ąją „Lietkabelis“ keliaus į Kauną, kur žais su šalies čempione „Žalgirio“ ekipa.

N.Čanakas pasidžiaugė, kad nuo pat pasiruošimo pradžios turi visą sudėtį savo dispozicijoje, kadangi iš praėjusio sezono žaidėjų liko tik Vytenis Lipkevičius, Marius Valinskas ir Stefanas Sinovecas. Taip pat „Lietkabelis“ vos prasidėjus sezonui turės rimtą išbandymą, kai rugsėjo 26 ir 30 dienomis žais FIBA Čempionų lygos atrankos rungtynes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių