Quantcast

„Lakers“ tvirtovėje – žvėriškas D. Sabonio pasirodymas ir blokas L. Jamesui

  • Teksto dydis:

Domantas Sabonis surengė dar vieną nepriekaištingą pasirodymą ir ant savo pečių tempė „Indiana Pacers“ (13-9) ekipą mače su „Los Angeles Lakers“ (12-9), tačiau Vakarų pakrantėje iškovoti pergalės nepavyko. LeBronas Jamesas ir jo vedama komanda triumfavo – 104:96 (38:15, 18:35, 27:25, 21:21).

Šeimininkai pirmavo beveik viso mačo metu, o antrajame kėlinyje turėjo netgi 24 taškų pranašumą, bet Indianapolio ekipa kelti baltą vėliavą atsisakė ir sugebėjo grįžti į rungtynes.

Trečiojo kėlinio viduryje „Pacers“ pagaliau savo varžovus pasivijo ir netgi buvo įgijusi trijų taškų persvarą, bet visa tai tęsėsi labai trumpai.

„Lakers“ vėl susigrąžino pranašumą ir iš naujo nutolo.

Ketvirto kėlinio viduryje „Pacers“ dar kartą pabandė sugrįžti, o po D.Sabonio taiklaus metimo deficitas ištirpo iki taško (88:89), bet tuomet L.Jamesas sumetė šešis taškus iš eilės ir „Lakers“ nugalėjo.

Svarbiausias „Pacers“ žaidėjas šiame mače buvo D.Sabonis. Jaunajam lietuviui pagal rezultatyvumą ir atkovotus kamuolius svečių ekipoje neprilygo niekas.

Jis per nepilną pusvalandį pelnė 20 taškų (5/12 dvitaškių, 1/1 tritaškių, 7/8 baudų), atkovojo 15 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, vieną kamuolį perėmė, blokavo vieną varžovo metimą, du sykius suklydo ir surinko tris pražangas.

Tai buvo ketvirtosios rungtynės iš eilės, kai lietuvis aikštę palieka savo sąskaitoje turėdamas dvigubą dublį.

Ketvirto kėlinio viduryje D.Sabonis išrašė bloką net pačiam L.Jamesui.

„Lakers“ į priekį tempė L.Jamesas, surinkęs 38 taškus, atkovojęs 9 kamuolius ir atlikęs 7 rezultatyvius perdavimus.

„Lakers“: LeBronas Jamesas 38 (9 atk. kam., 7 rez. perd.), Brandonas Ingramas 14, Joshas Hartas 13, Kyle‘as Kuzma ir Kentaviousas Caldwellas-Pope'as po 11.

„Pacers“: Domantas Sabonis 20 (15 atk. kam.), Bojanas Bogdanovičius 14, Thaddeusas Youngas 11, Cory Josephas ir Dougas McDermottas po 10.


Šiame straipsnyje: Domantas SabonisNBAlakersPacers

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių