Quantcast

Laimingi sirgaliai Rotušės aikštėje skandavo „Žalgirio“ vardą

Po triuškinamos pergalės ketvirtosiose finalo rungtynėse, savo dievaičių į Kauno rotušės aikštę pasveikinti susirinko didelė minia žmonių.

Čia 23 valandą buvo numatytos žaidėjų sutiktuvės. Žmonės aikštėje ėmė buriuotis dar gerokai prieš numatytą laiką.

„Visi Kauno Žalgirio fanai“, „Mes čempionai!”, „Žalia balta, žalia balta” – tokie šūkiai skambėjo Rotušės aikštėje. Didžioji dalis krepšinio sirgalių žalgiriečių laukė senamiesčio baruose, o artėjant numatytam susitikimui plūstelėjo aikštėn.

Visus susirinkusiuosius pasitiko garsiai iš Rotušės balkono skambanti muzika, kuri priminė saldžią „Žalgirio“ pergalę Eurolygoje prieš keliolika metų.

Kaip ir leidžiama tikroms žvaigždėms, komandos autobuso 23 valandą dar nesimatė. Paaiškėjo, kad tuo metu čempionai buvo kelyje ties Žiežmariais.

Pavėlavęs kiek daugiau nei pusvalandį, Rotušės aikštėje pasirodė „Žalgirio“ komandos autobusas. Jis pasitiktas kurtinančiu triukšmu ir plojimais. Išlipę iš jo, žalgiriečiai pasirodė Rotušės balkone.

„Labas vakaras, Kaune, rytui atėjo vakaras! – tokiais žodžiais į geriausią visų laikų šalies krepšinio komandą kreipėsi renginio vedėjas.

Pirmasis, miniai skanduojant jo vardą, į balkoną žengė treneris Joanas Plaza.

„Mes žinome tik du žodžius – žalia balta!“ – į mikrofoną sušuko komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

„Mes čempionai la la la“, – lietuviškai tarė į balkoną žengęs Marko Popovičius.

Didžiausių plojimų susilaukė broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai.

„Kaune ačiū tau, ačiū Jums!”, – sutartinai miniai dėkojo broliai.

„Na ką, chebryte, esu čia treti metai, ir Kaunas tapo mano antraisiais namais“, – sakė fanų numylėtiniu tapęs Mindaugas Kuzminskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LR BPK str

LR BPK  str portretas
O leidimas susirinkti daugiau nei 15 žmonių ar duotas? Jei ne tai kodėl jų policija neišvaiko su tarnybiniais šunimis, ašarinėmis dujomis, guminėmis kulkomis ir el. impulsiniais prietaisais?

1-am

1-am portretas
Nepergyvenk duotas

mi

mi portretas
Na ir debilas žurnaliūga, jei įdėjo nuotrauką valanda iki atvykstant Žalgiriui. Ko neįdėjo foto kai Žalgiris buvo balkone. Tada visi pamatytų kiek susirinko žmonių.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių