Quantcast

Krepšininkui A. Gudaičiui nustatytas koronavirusas

  • Teksto dydis:

Sankt Peterburgo „Zenit“ komandos vidurio puolėjas Artūras Gudaitis užsikrėtė koronavirusu, paskelbė „15min.lt“ žurnalistas Donatas Urbonas.

Jis jau nežaidė vakarykštėse rungtynėse su „Barcelona“, kurias „Zenit“ laimėjo 74:70. Prieš mačą buvo paskelbta, kad užsikrėtę koronavirusu yra tik Austinas Hollinsas ir Antonas Puškovas, tačiau pasibaigus susitikimui „Zenit“ treneris Xavi Pascualis atskleidė, kad COVID-19 yra nustatytas keturiems krepšininkams.

Pagal Eurolygos protokolą, Gudaitis 14 dienų turės praleisti izoliacijoje, o į aikštę galės sugrįžti tik sulaukus dviejų iš eilės neigiamų koronaviruso testų.

27-erių lietuvis praleis mažiausiai dvejas Eurolygos rungtynes. Kitą savaitę „Zenit“ Ispanijoje žais su Vitorijos „Baskonia“ ir „Valencia“.

Tai trečiasis lietuvis Eurolygoje, kuris užsikrėtė koronavirusu. Prieš tai COVID-19 buvo nustatytas „Barcelonoje“ dirbantiems Šarūnui Jasikevičiui ir Dariui Maskoliūnui.

Gudaitis Eurolygoje sužaidė vieną mačą, kai pergalingoje dvikovoje su Stambulo „Anadolu Efes“ pelnė 7 taškus, atkovojo 5 kamuolius bei blokavo 3 metimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių