Quantcast

Koronaviruso padariniai: „Žalgiris“ šį sezoną abonementais neprekiaus

  • Teksto dydis:

Nors koronaviruso pandemija keičia įprastą gyvenimo ritmą, po truputį aiškėja artėjančio krepšinio sezono kontūrai. Nuolat sekdamas ir reaguodamas į dažnai besikeičiančią situaciją, Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas rengiasi sezono pradžiai ir ruošia išsamius planus dėl žiūrovų saugumo užtikrinimo.

Nuo rugsėjo 1 d. žiūrovų skaičius renginiuose nebus ribojamas, tačiau bus privaloma įgyvendinti atstumo tarp žiūrovų reikalavimą. Ruošiamas planas, kad „Žalgirio“ arenoje žiūrovai galės sėsti į kas antrą vietą ir visų rungtynių metu privalės dėvėti apsaugines veido kaukes. Šeimos nariams atstumo reikalavimai neturėtų būti taikomi, tačiau šalia vienas kito galės sėdėti tik du šeimos nariai.

Lietuvos čempionų klubas taip pat imsis visų prevencinių saugos priemonių, kad krepšinio rungtynės vyktų saugiai. Bus tikrinama visų atvykstančių į areną lankytojų, darbuotojų ir žaidėjų kūno temperatūra, kuriai viršijus 37,3 laipsnio, asmenys nebus įleidžiami į areną.

Taip pat prie kiekvieno įėjimo bus sumontuoti dezinfekantai, įrengti papildomi žymėjimai lankytojų srautų valdymui, prieš atsidarant durims į renginį dezinfekuotos visos durų rankenos, turėklai esantys arenoje, po rungtynių dezinfekuotos visos sėdimos vietos, turėklai, paviršiai esantys arenoje.

Įvertinus situaciją, Kauno „Žalgirio“ klubui teko priimti sprendimą šį sezoną neprekiauti sezono abonementais. Pagrindinė priežastis – dėl nuolat besikeičiančios situacijos, kintančių saugumo užtikrinimo sąlygų ir galimo reikalavimo keisti sėdimų vietų planą klubas negalės kiekvienam abonemento savininkui užtikrinti, kad jo vieta nesikeis visą sezoną.

Todėl visiems žalgiriečių gerbėjams bus parduodami pavieniai bilietai į atskiras 2020–2021 m. sezono rungtynes. Planuojama, kad bilietų prekyba prasidės likus kelioms savaitėms iki rungtynių datos: rugsėjį bus prekiaujama spalio rungtynių bilietais, spalį – lapkričio ir t.t. Bilietus bus galima įsigyti tik internetu oficialioje Kauno „Žalgirio“ bilietų platinimo svetainėje.

Prasidėjus bilietų prekybai į atskiras rungtynes, pirmieji bilietus galės įsigyti 2019-2020 m. sezono abonementų turėtojai (vieno abonemento savininkas galės įsigyti du bilietus) ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai, kuriems įsigyti bilietus už išankstinę kainą bus skirtos kelios dienos, o po to likusios vietos bus paleistos į viešą prekybą.

Abonementų turėtojai, kurie praėjusio sezono atšauktų rungtynių kompensaciją pasirinko gauti kaip nuolaidą šio sezono abonementui, savo kompensacijos sumą turės kaip kreditą savo paskyroje, kurį galės išnaudoti bilietams. Sezono abonementų savininkai ir toliau išsaugos savo vietas kitiems metams (2021-2022 m. sezonui), o įsigyjant abonementus jiems galios pratęsimo kaina.

Klientai, kurie nori pirmieji gauti naujienas apie bilietų prekybos pradžią (kiekvieną mėnesį), yra kviečiami užsiregistruoti čia.

Bilietų prekyba į rugsėjo 12-13 d. „Žalgirio“ arenoje vyksiantį „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ turnyrą prasidės rugsėjo mėnesį, kai bus patvirtinta tvarka dėl žiūrovų saugumo užtikrinimo reikalavimų. Abonementų savininkams ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariams taip pat bus skirtas išankstinis laikas bilietų įsigijimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių