Quantcast

Kobe Bryantui – širdį verianti LeBrono Jameso žinutė

  • Teksto dydis:

Los Andželo „Lakers“ žvaigždė LeBronas Jamesas pirmą kartą prabilo nuo sekmadienio, kai tragiškai žuvo NBA legenda Kobe Bryantas.

Šeštadienį K. Bryantą visų laikų rezultatyviausių žaidėjų sąraše aplenkęs ir tuomet pasveikinimo iš NBA legendos sulaukęs LeBronas dar negali susitaikyti su bičiulio netektimi.

„Aš dar nesu pasiruošęs, bet pradėkime, – „Instagram“ rašė „Karalius“ – Sėdžiu čia ir bandau kažką parašyti, bet kiekvieną kartą tai pradėdamas apsiverkiu tik pagalvojęs apie tave, Gigi ir draugystę, ryšį bei brolystę, kurią mes turėjome! Sekmadienį dar gyvai girdėjau tavo balsą prieš skrendant iš Filadelfijos į Los Andželą. Niekada nebūčiau susimąstęs, kad tai yra mūsų paskutinis pokalbis. Kas per nesąmonė!?“

„Aš esu sugniuždytas, mano broli. Mano širdis – kartu su Vanessa ir mergaitėmis. Pažadu, kad pratęsiu tavo palikimą. Tu buvai mums ypatingas, ypač „Lakers“ šeimai, ir tai yra mano atsakomybė perimti visa tai ir tęsti. Prašau, duok man stiprybės iš aukščiau ir stebėk mane! Tiek daug norėčiau pasakyti, bet dar negaliu. Iki kito pasimatymo, mano broli!“ – pratęsė LeBronas.

Los Andželo „Lakers“ krepšininkai apie K. Bryanto mirtį sužinojo lėktuve, o kameros užfiksavo, kaip nusileidęs LeBronas dalijosi skausmu su aplinkiniais.

Šeštadienį aplenkęs K. Bryantą visų laikų rezultatyviausiųjų sąraše LeBronas kalbėjo apie NBA legendos įtaką jo karjerai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių