Quantcast

Klaipėdoje – krepšinio bendruomenės finalinė dvikova

  • Teksto dydis:

Šiandien Klaipėdoje finaline dvikova baigsis „Baltijos bendruomenės taurė“ krepšinio turnyras, kuriame netrūko mėgėjiškų emocijų, netikėtų rezultatų bei fantastiškų pasirodymų.

Dešimtąjį sezoną skaičiuojanti Klaipėdos krepšinio mėgėjų lyga, šia proga parengė Baltijos bendruomenės taurės projektą, skatindami suvienyti krepšinio bendruomenę. Spalį startavusiame ir beveik 3 mėnesius vykstančiame turnyre varžėsi daugiau nei 250 įvairaus amžiaus žaidėjų , įvairių bendruomenių nariai ir atstovai.

„Džiaugiamės, kad sulaukėme didžiulio susidomėjimo šiuo renginiu, per dvi dienas mus pasiekė net 16 komandų registracijos. Turnyras vykdomas minuso principu, kad vienas rungtynes pralaimėjus prarandi galimybę kautis toliau o tai atskleidžia tikrąsias komandos žaidėjų stiprybes bei emocijas dėl kurių ir puoselėjame mėgėjišką sportą Klaipėdoje.“ – savo įžvalgomis apie turnyrą pasidalino VšĮ „Klaipėdos krepšinio mėgėjų lyga“ direktorius Vygantas Nagys.

Gruodžio 13 dienos vakarą sporto bazių valdymo centre (Dariaus ir Girėno g. 10) įvyks Baltijos bendruomenės taurės finalas, kur dėl pirmojo sezono trofėjaus kausis „Kredito garantas“ bei „Novatransa-Dsmile“ komandos. 

Rungtynių pradžia 20.15 val.

Finalų metu žiūrovus džiugins Klaipėdos rankinio klubo „Dragūnas“ šokėjos, taip pat lauks įvairūs konkursai, kuriose dalyviai turės galimybę laimėti projekto partnerių įsteigtus prizus.

Daugiau informacijos apie finalą ir Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygą galite rasti oficialiame lygos portale www.klaipedoslyga.lt bei socialinių tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių