Quantcast

„Kings“ pasitiki legendiniu serbu ir pasiūlė naują kontraktą

  • Teksto dydis:

NBA klubas „Sacramento Kings“ pratęsė sutartį su generaliniu direktoriumi Vlade Divacu iki 2022-2023 metų.

Apie tai Sakramento komanda paskelbė ketvirtadienį, praėjus vienai dienai po dar vieno sezono, pasibaigusio be atkrintamųjų varžybų.

Sakramento krepšininkai tryliktą sezoną iš eilės pralaimėjo daugiau mačų nei laimėjo – šiuo metu tai ilgiausia tokia serija NBA.

Klubo savininkas Vivelas Ranadive tiki, kad V.Divacas pajėgus atlikti komandos rekonstrukciją.

Legendinis Serbijos krepšininkas, pats daug metų žaidęs NBA, tapo „Kings“ vadovu 2015-2016 m. sezono pradžioje.

Šis sezonas nebuvo toks prastas – devintą vietą Vakaruose užėmusi ekipa laimėjo 39 mačus, pralaimėjo 43, o tai yra geriausias rezultatas Sakramentui nuo 2005-2006 m. sezono, kai „Kings“ pastarąjį kartą žaidė atkrintamosiose varžybose.

Kol kas nepaskelbta dėl trenerio Dave'o Joergerio likimo. Jis vadovauja komandai trejus metus, bendras pergalių ir nesėkmių rezultatas: 98-148.

„Kings“ turi perspektyvų, nes pastaraisiais metais remiasi jaunais žaidėjais, kuriuos į komandą pakvietė V.Divacas: tai gynėjai De'Aaronas Foxas ir Buddy Hieldas, puolėjas Marvinas Bagley III ir vidurio puolėjas Willie Cauley-Steinas.

Svarbius vaidmenis atlieka ir serbai – Bogdanas Bogdanovičius, šį sezoną rinkęs po 14,1 taško, ir Nemanja Bjelica, pelnęs po 9,6 taško ir atkovojęs po 5,8 kamuolio.


Šiame straipsnyje: Vlade DivacasKingsNBA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių