Quantcast

Kauno „Žalgiris“ krito prieš Stambulo „Anadolu Efes“

  • Teksto dydis:

Sausakimšoje namų arenoje Kauno „Žalgiris“ (6-6) per vieną ketvirtį sugėrė tritaškių lietų prieš Eurolygos čempionus ir patyrė šeštąją nesėkmę Senojo žemyno čempionate.

Kazio Maksvyčio auklėtiniai savo tvirtovėje 60:86 (25:19, 8:14, 30:15, 23:12) krito prieš Stambulo „Anadolu Efes“ (7-5).

Mačą stebėjo virš 15 tūkst. žiūrovių.

Šiose rungtynėse žalgiriečiams negalėjo padėti ne tik traumą patyręs Lukas Lekavičius, bet ir susirgę Tomas Dimša ir Karolis Lukošiūnas. Mačui su Eurolygos čempionais buvo registruoti Mantas Kalnietis, Motiejus Krivas ir Liutauras Lelevičius.

Tragiškai rungtynes pradėjęs „Žalgiris“ po 6 minučių krito į dviženklį deficitą (8:19), tačiau tada kitoje aikštės pusėje Ignas Brazdeikis inicijavo spurtą, kuriuo žalgiriečiai iki ketvirčio pabaigos kirpo atsilikimą iki 6 taškų (19:25).

Antrajame kėlinyje prabudo ir Tyleris Cavanaugh, padėjęs žalgiriečiams dar labiau priartėti prie svečių iš Stambulo, kol galiausiai rezultatą išlygino su finaline kėlinio sirena pataikęs Dovydas Giedraitis (33:33).

Vis tik po ilgosios pertraukos tritaškiais prapliupusi „Anadolu Efes“ trečiajame kėlinyje įsūdė 5 tolimus metimus paeiliui – pataikė 8 iš 10 tritaškių, surinko 30 taškų bei smarkiai pabėgo į priekį (63:48).

Per lemiamą kėlinį „Anadolu Efes“ dar labiau įsismarkavo puolime (77:55) ir galiausiai išsivežė pergalę iš Kauno.

Ergino Atamano auklėtiniai iš viso įmetė 17 iš 29 tolimų metimų (58 proc.). Tuo metu žalgiriečiai pataikė 4 iš 20 tritaškių (20 proc.).

Rezultatyviausiai žaidęs T. Cavanaugh per 25 minutes pelnė 15 taškų (4/6 dvit., 1/4 trit., 4/5 baud.), atkovojo 8 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė 2 kamuolius, dukart suklydo, blokavo metimą bei surinko 21 naudingumo balą.

Stambulo ekipos gretose išsiskyrė Rodrigue'as Beaubois, kurio sąskaitoje per 33 minutes buvo 20 taškų (2/3 dvit., 5/8 trit., 1/1 baud.), 4 atkovoti kamuoliai, perimtas kamuolys, 4 klaidos, blokas, 7 rezultatyvūs perdavimai bei 24 naudingumo balai.

„Žalgiris“: Tyleris Cavanaugh 15 (4/6 dvit., 8 atk. kam.), Ignas Brazdeikis (4/9 dvit.) ir Edgaras Ulanovas (6 atk. kam., 6 rez. perd.) po 9, Rolands Šmits 8 (4/6 dvit., 5 atk. kam.), Arnas Butkevičius 7 (2/3 trit.).

„Anadolu Efes“: Rodrigue'as Beaubois 20 (5/8 trit., 7 rez. perd., 4 kld.), Vasilije Micičius 19 (4/8 trit., 5 rez. perd.), Willas Clyburnas 17 (4/6 trit., 4 rez. perd., 4 kld.), Amathas M'Baye 9 (3/4 trit.), Tibor as Pleissas 7.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nusivalė turkai kojas

nusivalė turkai kojas portretas
į žaliai baltą skudurą ir išvažiavo namo

Taigis

Taigis portretas
Kitaip ir nebus, jeigu tokie ,, profai " kaip Zalgiryje per visa sezona gal tik pora kokiu rungtyniu gerai suzaidzia. nera nusistatymo. Reiktu keisti atlyginimu tvarka : suzaidei kaip netikelis, tai nieko ir neuzdirbai. O dabar ar zaidzia, ar ne, atlygis nenukencia. Tik tamsiaodziai ar Lukas ( jei sveikas ) zaidzia. O visada laimi tas, kuris labai nori laimeti.

Kuba

Kuba portretas
Sudėtinga visas rungtynes laimėti vien tik entuziazmu, energija, užsivedimu...matosi, kad psichologiškai pavargo, nes meistrišumas dugne. Kurių lygis aukštesnis jau nenori dirbti už du..juk dvigubai nemoka..laksto krūva pervertintų ir "perspektyvių"...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių