Quantcast

Kauno mėgėjų lygoje – įspūdingas pasiekimas: pagerintas visų laikų tritaškių rekordas

  • Teksto dydis:

Kauno mėgėjų krepšinio lygoje – dar vienas įspūdingas pasiekimas. Gruodžio mėnesį buvo užfiksuotas rezultatyviausias visų laikų pasirodymas (81 taškas), o šį kartą buvo pamuštas pataikytų tritaškių rekordas.

Jo autoriumi tapo Andrius Gedminas, rungtyniaujantis „Altra transportas – United 2“ komandoje.

Visas 40 minučių žaidęs A. Gedminas pelnė 79 taškus (2/3 dvit., 25/49 trit.), atkovojo 12 ir perėmė 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 2 sykius suklydo bei surinko 69 naudingumo balus.

25 pataikyti tritaškiai – naujas Kauno mėgėjų krepšinio lygos rekordas. A. Gedminas jau per pirmąją mačo dalį buvo įsūdęs 15 tolimų metimų, o iki šiol geriausias visų laikų rezultatas priklausė Aidui Makūnui, kuris per vienerias rungtynes buvo įskraidinęs 21 tritaškį.

A. Gedminas turėjo galimybę pagerinti ir minėtąjį rezultatyvumo rekordą, tačiau paskutinėmis sekundėmis jo atliktas tritaškis skriejo pro šalį ir puolėjo sąskaitoje liko 79 taškai.

A. Gedmino vedamas „Alta transportas – United 2“ užtikrintai 131:91 pranoko KK „Žaibo“ krepšininkus.

„Alta transportas – United 2“ taikėsi ir į daugiausiai tritaškių pataikiusios komandos rekordą. „Alta transportas – United 2“ realizavo 31 tolimą metimą iš 79 (39 proc.), kuomet 2017-aisiais advokatų kontora „Konsus“ atseikėjo 32 tolimus metimus.

Tuo metu „Žaibo“ krepšininkai pataikė 17 tritaškių iš 57 (30 proc.), taigi per abi komandas šiame mače buvo galima išvysti net 48 taiklius tolimus metimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių