Quantcast

Kauno krepšininkės – tarp medalininkių

  • Teksto dydis:

Lietuvos moterų krepšinio lygos čempionė – Vilniaus "Kibirkštis-MRU", vicečempionė – Kauno "Aisčių-LSMU" komanda, bronzos medaliai – Klaipėdos "Neptūno" ekipai.

Tokią prizininkių rikiuotę lėmė Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) valdybos sprendimas, kurį padiktavo koronaviruso pandemijos sukeltos problemos.

"A ir B divizionų čempionatai nutraukiami, o galutinė varžybų dalyvių padėtis turnyro lentelėje fiksuojama tokia, kokia buvo kovo 12-ąją, – teigė LMKL direktorius Giedrius Gustas. – Džiaugiuosi, kad klubų atstovai vienbalsiai pritarė tokiam sprendimui."

A divizione "Kibirkšties-MRU" krepšininkės laimėjo visas vienuolika rungtynių, "Aisčių-LSMU" rezultatas – 8 pergalės ir 2 pralaimėjimai, "Neptūno" – atitinkamai 4 ir 7. Toliau išsirikiavo "Šiauliai" (4 ir 7) bei Vilniaus "Kibirkštis-VKM" (0 ir 11).

Praeitą sezoną aukso medalius iškovojo "Aistės-LSMU", sidabro – Ukmergės "Vilkmergė", bronzos – "Kibirkštis-MRU".

B divizione sėkmingiausiai žaidė Vilniaus "Svaja" (15 ir 3). Tik dėl prastesnio susitikimų su vilnietėmis taškų skirtumo antroje vietoje liko Kauno krepšinio mokyklos (KM) "Žalgiris" atstovės (15 ir 3). Trečia – Kauno "LSU-Aisčių-2" komanda (12 ir 6).

Kitose pozicijose – Alytaus "RKL-GUT.LT" (12 ir 5), Vilniaus universitetas (10 ir 8), Panevėžio "Naftėnas-R.Sargūno SG-KKSC" (10 ir 8), Vilniaus "Tiketa" (8 ir 9), Vilniaus "VK-Kamanė" (4 ir 13), krepšinio klubas (KK) "Patriotės" (2 ir 16) ir Vilniaus DPV (0 ir 17).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių