Quantcast

K. Irvingas apie K. Bryantą: visi su juo dalijomės kažkuo labai stipriu

  • Teksto dydis:

Rungtynių pabaigoje sirgaliai ėmė skanduoti „Ko-be Bry-ant“, o Kyrie Irvingas prie atsarginių žaidėjų suolelio juos skatino tai daryti dar garsiau.

Kai K. Irvingas sekmadienio vakare ruošėsi rungtynėms prieš Niujorko „Knicks“, vos tik sužinojęs apie Kobe Bryanto žūtį jis paliko areną ir praleido mačą dėl asmeninių priežasčių.

Praėjusią naktį Bruklino „Nets“ vedlys grįžo į aikštę ir prie pergalės prieš Detroito „Pistons“ pridėjo 20 taškų. Po mačo K. Irvingas pirmą kartą pasisakė apie savo mokytojo K. Bryanto mirtį.

„Aikštėje aš nesu vienintelis, kurį tai skaudina. Nenoriu, kad tai atrodytų tik apie mane ir tik apie mūsų ryšį su Kobe, kadangi mes visi su juo dalijomės kažkuo labai stipriu“, – po akistatos sakė K. Irvingas.

Ne vienas K. Irvingo komandos draugas turėjo ryšį su K. Bryantu, tačiau jis ir K. Bryantas buvo ypatingai artimi. K. Bryantas buvo K. Irvingo mokytojas. Jie kartu NBA žaidė penkerius metus. Jau po pirmųjų metų, praleistų NBA, K. Irvingas į socialinius tinklus įkėlė vaizdo įrašą, kaip jis žaidžia vienas prieš vieną su K. Bryantu.

„Aš su juo turėjau tokius mokytojo ir mokinio santykius, kad galėjau paklausti beveik visko. Kad ir koks aš nervingas buvau, kad ir kaip bijojau, į jį buvo lengva kreiptis ir dėl kasdienių klausimų, ir dėl tokių, kaip krepšinyje palikti savo pėdsaką“, – pasakojo K. Irvingas.

Kai krepšininkas žaidė Klivlande kartu su lygos žvaigžde LeBronu Jamesu, K. Irvingas prašė K. Bryanto patarimų, kaip jis turėtų elgtis tokioje situacijoje. K. Irvingas norėjo išgirsti patarimų, kaip išvengti trinties su LeBronu.

K. Irvingas taip pat klausėsi K. Bryanto patarimų kaip gydytis kelio traumą, kurią įžaidėjas patyrė per 2014-2015 metų NBA atkrintamąsias varžybas.

„Buvau baisioje psichinėje būsenoje dėl susitaikymo, kad nebegalėsiu būti toks efektyvus, koks buvau iki tol. K. Bryantas buvo pirmasis žmogus, kuriam paskambinau. Per pastaruosius kelis metus mes palaikėme puikius ryšius“, – 2015 metais pasakojo K. Irvingas.

Praėjusios nakties rungtynėse ant K. Irvingo sportbačių buvo užrašyta 1/26. Tai mėnuo ir diena, kuomet žuvo K. Bryantas.

„Mūsų santykiai buvo kur kas gilesni nei tik krepšinis“, – teigė K. Irvingas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių