Quantcast

LKL autsaideriai iš dugno nebepabėgs

Be trenerio likęs Prienų „Labas-GAS“, gali likti ir be Lietuvos krepšinio lygos. Tai paaiškėjo po penktadienio akistatos su Jonavos „Cbet“ krepšininkais. Prieniškiai namuose nusileido 69:72 ir prarado viltis pabėgti iš paskutinės vietos.

Mače Prienuose svečiai iškart metėsi į priekį ir atsiplėšė 10:2. Šeimininkai nesutriko ir ilgai laikėsi koviniu atstumu, Antrajame kėlinyje Dominykas Domarkas spėjo tritaškiu rezultatą išlyginti – 32:32.

Po ilgosios pertraukos jonaviečiams jau teko vytis 52:53.  Ketvirtajame kėlinyje susižeidęs čiurną rungtynes paliko Aurimas Majauskas, o aikštėje užvirė itin atkakli kova. Darius Tarvydas pataikė svarbų tritaškį, tačiau paskutinę minutę Jeffery Garretas pradėjo jam atsakydamas tuo pačiu – 70:66. Dvitaškiu su pražanga pasižymėjo tris taškus per ataką nuskynęs K. Andersonas. Goranas Huskičius išprovokavo J. Jogmino pražangą ir sumetė baudų metimus (72:69), o prieniškių bandymas gelbėtis baigėsi dviem netaikliais tritaškiais.

„CBet“ šia pergale pavijo penktąją vietą užimantį Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (16-14) klubą, bet reikšmingesnis rezultatas tai yra prieniškiams. Šie pralaimėję prarado šansus pakilti iš paskutinės lygos vietos, nes per du likusius mačus neaplenks tarpusavio pranašumą turinčių „Gargždų“ (6-24). 

Už teisėjų kritiką diskvalifikuotas „Labas-GAS“ Marius Kiltinavičius tik iš tribūnų gali stebėti pastarąsias kelias savo auklėtinių rungtynes. Be vyriausiojo trenerio likusi komanda patyrė jau 27-ąjį pralaimėjimą per 31 turą.

„Vyrai norėjo laimėti, bet pasidavėme emocijoms ir pritrūkome jėgų“, - sakė M. Kiltinavičių prie Prienų komandos vairo pavadavęs Andrius Ulčickas.

„Su paskutinėmis komandomis kartais būna lengvas pasivaikščiojimas, bet su prieniškiais buvo tikrai nelengva. Ne viskas pavyko, daug prasileidžiame taškų, yra nemažai nesusiklausymo“, - dėstė Jonavos ekipos strategas Virginijus Šeškus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu jo

Nu jo portretas
Labas gas...cia kaip gazmias...tokio trenkto pavavadinimo litra samanes ismaukes nesumastyciau.dabar vietoj labas bus ate gas.cirkas ne kitaip
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių