Quantcast

J. Valančiūnas ir D. Sabonis finansiškai prisidėjo prie „Krepšinio namų“ statybų

  • Teksto dydis:

Ryškiausios Lietuvos krepšinio žvaigždės – Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis įnešė savo finansinį indėlį į „Krepšinio namų“ statybas.

Kaip nurodoma „Krepšinio namų“ tinklalapyje, tiek J. Valančiūnas, tiek D. Sabonis paaukojo po 50 tūkst. eurų. Abu sportininkai yra priskirti prie projekto mecenatų. Šiam projektui 100 tūkst. eurų yra skyręs ir LKF prezidentas Arvydas Sabonis.

„Tai yra istorija, mūsų antra religija, krepšinis yra labau daug ką reiškiantis, ypatingai mums, lietuviams. Pratęsiama ta tradicija, tas visas įspūdis ir gerai, kad toks dalykas yra daromas“, – sakė iš arti „Krepšinio namų“ statybas rugpjūčio mėnesį apžiūrėjęs J. Valančiūnas.

Kaip bebūtų, iš reikalingos sumos kol kas surinkta yra lygiai pusė. Nurodoma, kad visam projektui reikės 3,5 mln. eurų, o šiuo metu paaukota yra kiek daugiau nei 1,78 mln. Tiesa, artimiausiu metu turėtų būti paskelbti keli stambesni šio projekto rėmėjai.

Rugpjūtį surengtoje spaudos konferencijoje buvo teigiama, kad „Krepšinio namų“ statybas planuojama baigti kitų metų kovo mėnesį. Interjero įrengimas užtruks dar 6-9 mėnesius.

„Jeigu viskas gerai sektųsi, kitų metų gruodį gal galėtume švęsti krepšinio namų apdovanojimus“, – tąkart sakė A.Sabonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Savo mauzoliejui paaukojo

as

as portretas
Ei Mockau, paaukok milijona :) ispirksi visas kaltes.

David Graeber

David Graeber portretas
O "maximiniai" nors eurą paaukojo ? Visokie staškevičiai ir panašūs kilbukai surauktais snukiais ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių