Quantcast

J. Landale'as apie kitą sezoną: turiu didelių ambicijų žaisti NBA

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Jockas Landale'as neatmeta galimybės kitą sezoną persikelti į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA).

Australijos žiniasklaida praneša, jog NBA klubai palaiko kontaktą su J. Landale'u po praėjusių metų Vasaros lygos, o pats krepšininkas pripažino, jog žaisti stipriausioje pasaulio lygoje – planas numeris 1.

„Esu lojalus „Žalgiriui“ ir grįšiu, jei reikės užbaigti šį sezoną, o kai jis bagsis, turiu didelių ambicijų žaisti NBA, bet jei šis planas neišdegs, būsiu dėkingas galėdamas dar metus praleisti „Žalgiryje“, – kalbėjo J. Landale'as.

J. Landale'as taip pat atkreipė dėmesį į COVID-19, kuris gali pakoreguoti jo išankstinius planus.

„Jei negalėsiu parskristi į Europą ar JAV, tuomet atsiras galimybė kurį laiką žaisti Australijos čempionate. Vis dėlto šiuo metu esu susikoncentravęs laimėti Eurolygą ar žaisti NBA, o rungtyniauti Australijos pirmenybėse norėčiau vėlesnėje savo karjeros stadijoje“, – tikino žalgirietis.

Bendraudamas su Australijos žiniasklaida, J. Landale'as negailėjo gražių žodžių „Žalgirio“ fanams ir išskyrė savo tobulėjimą.

„Matėte, kaip Australija žaidė prieš amerikiečius prie 50 tūkstančių sirgalių. Manau, kad jei „Žalgiris“ turėtų tokio dydžio areną, ji būtų pilna.

Kalbant apie žaidimą, pagal krepšinio supratimą ir individualius įgūdžius, jaučiu, kad stipriai patobulėjau“, – konstatavo australas.

24-erių centras šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 20 minučių pelnė po 11 taškų, atkovojo po 4,4 kamuolio ir rinko po 10,4 naudingumo balų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Jam iki nba toli toli -uzsisvajojo vaikas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių