Quantcast

Išskirtinės rungtynės Madride: antroji „Partizan“ pergalė ir masinės žaidėjų muštynės

  • Teksto dydis:

Eurolygos atkrintamosiose varžybose Madride atsitiko tai, ko niekas negalėjo tikėtis. Antrosios ketvirtfinalio rungtynės tarp vietos „Real“ ir Belgrado „Partizan“ komandų baigėsi masinėmis krepšininkų muštynėmis.

Vėlų ketvirtadienio vakarą vykusiame mače  svečiai iš Serbijos visą laiką pirmavo. Madrido krepšininkams toks scenarijus labai nepatiko, nes jie pralaimėjo ir pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes.

Likus žaisti 1 min. ir 40 sek. tvyrojusi įtampa sprogo. „Real“ žaidėjas Sergio Lllullas šiurkščiai prasižengė prieš „Partizan“ krepšininką Keviną Punterį. Abu krepšininkai susistumdė.

Į konfliktą tuojau įsitraukė „Real“ atstovas Guerschonas Yabusele. Jis parvertė ant parketo Dante Exumą. Pastarasis gerokai nukentėjo.  Į muštynes įsivėlė daug abiejų ekipų krepšininkų, prasidėjo masinės žaidėjų muštynės.

Teisėjai po svarstymų nusprendė nutraukti rungtynes. Prieš jas nutraukiant 95:80 (31:21, 20:16, 24:25, 20:18) pirmavo „Partizan“. Pergalė įskaityta Belgrado komandai, ji dabar serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2:0.

Diskvalifikacijos už muštynes skirtos net 21 krepšininkui.

Trečioji šios serijos dvikova vyks antradienį Belgrade.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Benas

Benas portretas
Kokios problemos -o kaip kauno ,,banditai,dar valkiojasi po ES prisidenge sirgalių skuduraiais Tai juk pabaisaios,daeantys Lietuvai gėda

S.S.S.

S.S.S. portretas
šiaip muštynes pradėjo ne serbas, o iš serbų komandos. Bet ispanų žaidėjas su savi imtynininko veiksmai totaliai perlenkė lazdą ir sužalojo žaidėją.

suaugę vaikai

suaugę vaikai portretas
susipešė bulviakasio lysvėje.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių