Quantcast

Paskutiniu metimu šeimininkai pergalės neišplėšė

"Ne paskutinis metimas turi lemti rungtynes – reikia sužaisti iki tol. Kažko nepadarėme“, – pripažino Mindaugas Brazys. Jo treniruojamas Klaipėdos "Neptūnas" po dramatiškos atomazgos pratęsime 91:92 savo aikštėje krito prieš Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipą.

 

"Pasvaliečiai buvo verti pergalės, nes atvyko su geresne energija, o mums teko vytis. Nesijautė, kad turėtume kontrolę rungtynių metu", - komentavo M.Brazys.

Rungtynėse Klaipėdoje svečiai iškart pabandė atitrūkti – 16:9, bet po Nojaus Mineikio metimo šeimininkai jau lipo ant kulnų - 15:16. Po didžiosios pertraukos kova tapo tik dar labiau atkakli, o Rihardas Kuksikas kaip įmanydamas stengėsi rinkti taškus – 52:49. Tiesa, kitoje aikštės pusėje vis atsakydavo Maliekas White‘as, o Nojaus Mineikio ir Mindaugo Girdžiūno šūviai leido šeimininkams jaustis užtikrinčiau – 59:52.

Iki ketvirtojo kėlinio finišo likus 4 min. D.Gailius pelnė dvitaškį su pražanga – 70:67. Likus minutei prasidėjo tritaškių mainai: pataikė M.Girdžiūnas, jam atsakė E.Šaulys, bet M.Girdžiūnas vėl buvo tikslus – 78:78. Liko 27 sek., per kurias svečiai neužpuolė. Per pratęsimą M.Girdžiūnas tempė į priekį „Neptūną“, bet „Pieno žvaigždžių“ legionieriai ir Justas Furmanavičius leido laikytis kovoje. Likus 28 sekundėms pratęsime Corey Allenas pelnė kertinius taškus (92:91). Maliekas White‘as bandė išplėšti pergalę "Neptūnui", bet šovė netaikliai.

„Neptūnui“ daugiausia taškų pelnė: Mindaugas Girdžiūnas 24, Maliekas White‘as 14, Deividas Gailius ir Matas Jogėla (11 atk. kam.) – po 11, Rinaldas Malmanis 10.

„Pieno žvaigždėms“: Martynas Pacevičius 22, Corey Allenas (6 rez. perd.) ir Evaldas Šaulys (8 atk. kam.) – po 18, Rihardas Kuksikas 15, Justas Furmanavičius 10.

„Turėjome problemų gynyboje, bet pasiekėme svarbią pergalę svečiuose su gerai pasiruošusiu varžovu", - sakė pasvaliečių vairininkas Ramūnas Cvirka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V

V portretas
Taigi, su tokiais vadybininkais ir vadovais, greit Neptunas nebesugebes ir NKL vietos rasti, komandos tesugeba keisti trenerius ir kaulyti pinigu is Savivaldybes

Anonimas

Anonimas portretas
Operatyvi informacija ..po paros..?

Elfas

Elfas portretas
Neptūno terbakraukiams,maximos maišelius į rankas ir butelių rinkt !
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių