Quantcast

Į pergalę vedė patyrusių žaidėjų metimai

33-ys Vytenio Jasikevičiaus pelnyti taškai bei 37 naudingumo balai padėjo jo atstovaujamai „Sporto manija“ komandai išsaugoti lyderės pozicijas Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) čempionate. Buvusio žalgiriečio padedama komanda lieka veteranų (per 35 metų) grupės lydere.

„Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus jaunesnysis brolis blykstelėjo per dvikovą su „Hidraulinių sistemų“ ekipa. Gynėjas ne tik rinko taškus, bet ir sugriebė 9 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, perėmė 4 kamuolius ir 6 kartus suklydo. Naudingumu jį 2 balais pranoko kitas „Sporto manijos“ lyderis Leonardas Ivanovas, įmetęs 31 tašką ir sugriebęs net 15 kamuolių. Grupės lyderiai, kurių gretose registruotas ne vienas buvęs LKL žaidėjas, šventė nesunkią pergalę 122:83. Pralaimėjusiems Marius Šumlinskas pelnė 25 taškus.

Komandų rikiuotėje „Sporto manija“ su 7 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu žengia pirma, tačiau tokius pat rodiklius turi „KTU Plienas-Spalvų Sala“. „Hidraulinės sistemos“ su 4 laimėjimais yra ketvirtoje vietoje, viena pergale atsilikdamos nuo Kauno raj. „Omega“ krepšininkų bei tiek pat lenkdamos „Etapas-KSM82“ ekipą. Pastarasis kolektyvas prieš keletą dienų 85:61 įveikė „Stumbro“ komandą. Nugalėtojams Andrius Kuokalas pelnė 28 taškus ir atkovojo 10 kamuolių, o buvęs „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės puolėjas Tadas Klimavičius apsiribojo 2 taškais. Pralaimėjusiems Audrius Vaivada pelnė 15 taškų.

„Stumbras“, dar neiškovojęs nė vienos pergalės, yra paskutinis, nuo artimiausio varžovo „Lietuvos karininkų ramovės“ atsilikdamas 2 laimėjimais. Šios komandos sąskaitoje galėjo būti ir daugiau pergalių, tačiau Karininkų ramovė nepasinaudojo proga įveikti „Omega“ kolektyvą, į mačą atsivežusį tik penkis krepšininkus. Be keitimų rungtyniavę Kauno raj. atstovai „kariškius“ pranoko 80:78. Visi nugalėtojų komandos nariai aikštę paliko su dviženkliais rezultatyvumo rodikliais. Naudingiausiai sužaidė Valdas Vaksmanas (29 naudingumo balai), Tomas Baumila (24) ir buvęs LKL vidurio puolėjas Juozas Ramanauskas (18).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių